Το Paideia-News.com δεν έχει καμιά σχέση με κανένα έντυπο ή διαφημιστικό προϊόν


Μετά από παράπονα αναγνωστών μας, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.paideia--news.com  διευκρινίζει τα ακόλουθα.

Διαφήμιση  εντύπου που παρουσιάστηκε  δύο φορές  σε μια εβδομάδα  στον τοίχο  του Facebook  της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας έγινε κατά παράβαση της αρχής μας να μην αναρτώνται διαφημίσεις  προϊόντων. Δυστυχώς, η  έκκληση μας για σεβασμό των αρχών μας δεν έτυχε ανταπόκρισης, παρά την τηλεφωνική επικοινωνία που προηγήθηκε.

Το  Paideia-News.com, δεν είναι διατεθειμένο να καταστεί βαποράκι καμιάς διαφημιστικής ή δυσφημιστικής  καμπάνιας και προπάντων βιομηχανίας  εκτόξευσης λάσπης εναντίον προσώπων της πολιτικής και της ευρύτερης κοινωνικοικονομικής  ζωής του τόπου. Το Facebook του Paideia-News.com υπάγεται στο νόμο της εταιρίας που το εκδίδει, κάτι το οποίο, κάποιοι αρνούνται να καταλάβουν. Για να αποφύγουμε παρόμοιες ανεπιθύμητες εμπορικές  παρουσιάσεις έχουμε ήδη, μετά λύπης μας, προχωρήσει σε διαγραφές μελών μας.

Το Facebook του Paideia-News.com προσφέρει και προάγει την αρχή του διαλόγου μέσα από τα θέματα που αναρτά το ίδιο και μόνο. Αν κάποιος θέλει να αναρτηθεί θέμα του, μπορεί μας το στείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Αυτό για να υπάρχει έλεγχος.   

Διαβεβαιώνουμε την αυστηρή προσήλωσή μας στις αρχές της παιδείας και ευελπιστούμε ότι θα γίνουν σεβαστές.

Το Facebook του Paideia-News ευχαριστεί για την κατανόηση των αναγνωστών του.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










222