Το Πανεπιστ. UCLan Cyprus γιορτάζει 191 χρόνια ιστορίας με πλήρη επιχορήγηση διδάκτρων σε 5 φοιτητές


Το University of Central Lancashire (UCLan UK) γιορτάζει 191 χρόνια ιστορίας και το Πανεπιστήμιο του στην Κύπρο, UCLan Cyprus, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιχορηγήσει*, βάσει κοινωνικο-οικονομικών κριτηρίων, πλήρως (100%) τα δίδακτρα σπουδών, για όλη τη διάρκεια φοίτησης, σε 5 νέο-εισαχθέντες προπτυχιακούς φοιτητές, για τον Οκτώβριο 2019.

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus λειτουργεί στην Κύπρο από το 2012 και βρίσκεται κάτω από την ακαδημαϊκή ομπρέλα του University of Central Lancashire του Ηνωμένου Βασιλείου που σημειώνει φέτος 191 χρόνια ιστορίας. Το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου, καθώς και από τον Φορέα Διασφάλισης Ποιότητας της Αγγλίας (QAA). Η μοναδική αυτή συνέργεια αντικατοπτρίζεται στο γεγονός ότι οι απόφοιτοι του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus λαμβάνουν δύο πτυχία, από τα Πανεπιστήμια UCLan Cyprus και UCLan UK, πλήρως αναγνωρισμένα σε Κύπρο, Ευρώπη αλλά και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να διεκδικήσετε μια από τις πέντε πλήρεις επιχορηγήσεις διδάκτρων του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

*Ισχύουν Όροι & Προυποθέσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus στο www.uclancyprus.ac.cy ή καλέστε στο τηλέφωνο 24 69 40 00 / 24 69 40 59 από Δευτέρα έως Παρασκευή (εξαιρουμένων αργιών), από τις 09:00-17:00.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










225