Το Πανεπιστήμιο Middlesex ενημερώνει για τα δάνεια στη Βρετανία για μεταπτυχιακά από το 2016


Το Πανεπιστήμιο Middlesex, του Λονδίνου ανακοινώνει τα εξής που αφορούν δάνεια για μεταπτυχιακές σπουδές σε Βρετανικά πανεπιστήμια:   

«Μέχρι σήμερα τα δίδακτρα για μεταπτυχιακές σπουδές πληρώνονταν από τους φοιτητές. Όμως από το 2014 και το 2015 η Βρετανική Κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει δάνεια για μεταπτυχιακές σπουδές σε φοιτητές που θα αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2016 και εντεύθεν. Η Κυβέρνηση δεν έχει ακόμα ανακοινώσει την επίσημη έναρξη,  αλλά ενημερώνει για τα σχετικά δάνεια: 

  • · Τα φοιτητικά δάνεια για πτυχία Masters θα ανέρχονται σε ένα μάξιμουμ  £10,000.
  • · Το σχέδιο έχει επιβεβαιωθεί για το ακαδημαϊκό έτος 2016-17.
  • · Τα δάνεια θα διατίθενται ,τόσο για πτυχία που διαλαμβάνουν διδασκαλία, όσο και για μόνο ερευνητικά πτυχία. Τα διδακτορικά θα υποστηρίζονται από ειδικά δάνεια για μεταπτυχιακή έρευνα.
  • · Τα πτυχία Masters σε όλους τους κλάδους και τα θέματα θα καλύπτονται από το νέο σχέδιο.
  • · Μεταπτυχιακά δάνεια θα διατίθενται για φοιτητές πλήρους φοίτησης, μερικής φοίτησης και ακόμα για φοιτητές εξ αποστάσεως.
  • · Τα δάνεια θα διατίθενται για κάθε πανεπιστήμιο που έχει άδεια για τέτοια πτυχία στη Βρετανία, δηλαδή για πανεπιστήμια στην Αγγλία, την Ουαλία, τη Σκωτία και τη Βόρειο Ιρλανδία.
  • · Φοιτητές κάτω των 60 ετών θα έχουν δικαίωμα για τέτοια δάνεια.
  • · Τα δάνεια θα υπόκεινται σε επιτόκιο +3% και οι αποπληρωμές δεν θα αρχίζουν πριν από το 2019.

Οι αποπληρωμές θα εξαρτώνται από το εισόδημα και θα γίνονται όπως γίνονται και στα δάνεια για πτυχιακές σπουδές. Τα ποσά αποπληρωμής θα επιβάλλονται στο 6% του ετήσιου εισοδήματος που θα είναι άνω των 21000 λιρών.  

Μπορείτε να επιλέξετε να πληρώνετε για τα δίδακτρα σας και πολλοί εργοδότες πληρώνουν μέρος των εξόδων των υπαλλήλων τους που ακολουθούν μεταπτυχιακές σπουδές ως μέρος των προγραμμάτων τους για ανάπτυξη του προσωπικού τους.

Το Πανεπιστήμιο Middlesex, του Λονδίνου, θα ενημερώσει του ενδιαφερόμενους για την επίσημη ημερομηνία έναρξης του νέου προγράμματος όταν οι φοιτητές θα μπορούν να κάνουν αίτηση για δάνειο.  

Για περισσότερες πληροφορίες στους αντιπροσώπους μας στην Global Education Services στο 22 780 250




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










690