Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus εκφράζει θλίψη για τον θάνατο του τέως ΠτΔ Δ. Χριστόφια


O Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus κ. Φλώρος Βωνιάτης, ο Πρύτανης και ολόκληρη η πανεπιστημιακή κοινότητα του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus εκφράζουν βαθιά θλίψη για την απώλεια του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστόφια και απευθύνουν ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Ο Δημήτρης Χριστόφιας διετέλεσε 6ος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Κύπρου από τις 28 Φεβρουαρίου 2008 μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου 2013.

Εκτός από την πολιτική του πορεία που είναι ευρέως γνωστή ήταν επίτιμος διδάκτωρ του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών και Πολιτικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, των συστημάτων επικοινωνίας στις Διεθνείς Σχέσεις του Πανεπιστημίου της Περούτζια, της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Πατρών, της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Μαριούπολης. Στις 20 Νοεμβρίου 2008, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στη Ρωσική πρωτεύουσα, αναγορεύθηκε επίτιμος διδάκτωρ του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










236