Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας


Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus προσκαλεί σε Μέρα Γνωριμίας, την Τρίτη, 2 Ιουλίου 2019, από τις 4 μέχρι τις 7 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λάρνακα. 2 ημέρες μετά, το Βρετανικό Πανεπιστήμιο της Κύπρου μαζί με διακεκριμένους Ακαδημαικούς και Λειτουργούς του Πανεπιστημίου, θα βρίσκεται στο Columbia Plaza στη Λεμεσό από τις 11:00 – 18:00.

Οι Ημέρες Γνωριμίας δίνουν την ευκαιρία στον ενδιαφερόμενο  να ανακαλύψει τα πλεονεκτήματα που μπορεί να αποκτήσει επιλέγοντας το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τις σπουδές του, καθώς και να εξερευνήσεις τις εγκαταστάσεις του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια των Ημέρων Γνωριμίας οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν όλα τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών καθώς και να κάνουν την εγγραφή σου για το νέο κύκλο σπουδών Οκτωβρίου 2019. Επίσης μπορούν ανακαλύψουν επίσης τις κατευθύνσεις που αντιστοιχούν στην προσωπικότητά του καθενός, με το Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού ΗΟGAN.

Το έμπειρο Ακαδημαϊκό προσωπικό και οι Λειτουργοί του Πανεπιστημίου,  θα είναι στη διάθεση όλων, για να δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία , η οποία σχετίζεται με τη φοίτηση στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, όπως την ολοκαίνουργια Ακαδημία Γλωσσών (Ελληνικά, Γενική Αγγλική Γλώσσα & Εντατικά Αγγλικά IELTS, Επιχειρησιακά Αγγλικά, Ρωσικά, Κινέζικα, Αραβικά, Ισπανικά, Γαλλικά) θέματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας και διαμονής στις ολοκαίνουργιες φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus (The Student’s Nest).

Στο χώρο θα βρίσκονται και φοιτητές του Πανεπιστημίου, οι οποίοι θα μπορούν να σε ξεναγήσουν στην Πανεπιστημιούπολη μέσω της εικονικής πραγματικότητας και να σου δώσουν μια αληθινή αίσθηση της φοιτητικής ζωής στη Λάρνακα.

Την Τρίτη, 2 Ιουλίου 16:00 – 19:00 στο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus και την Πέμπτη, 4 Ιουλίου 11:00 – 18:00 στο Columbia Plaza, Λεμεσό.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο admissions@uclancyprus.ac.cy ή στο τηλέφωνο +357 24 69 40 00. 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










240