Υποτροφίες για το ACA (ICAEW) από τη Deloitte σε συνεργασία με το Cyprus College


Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College σε συνεργασία με την DeloitteΚύπρου, προσφέρει για ακόμη μια χρονιά 5 υποτροφίες σε απόφοιτους πανεπιστημίων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ACAτου ICAEWκαι μετά από επιτυχή ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου σπουδών να εργοδοτηθούν από τη Deloitte Κύπρου.

Οι φοιτητές που θα περάσουν με επιτυχία τη διαδικασία επιλογής, θα υπογράψουν σύμβαση με τη Deloitte Κύπρου η οποία θα αναλάβει όλα τα έξοδα παρακολούθησης και εξέτασης του κάθε μαθήματος (για το πρώτο εγχείρημα).

Το επαγγελματικό πρόγραμμα σπουδών ACA του ICAEW περιλαμβάνει 15 μαθήματα. Οι παραδόσεις για τα πρώτα 12  θα γίνουν σε συνθήκες πλήρους φοίτησης, στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College στη Λευκωσία ή στη Λεμεσό (αρχίζοντας από το δεύτερο εξάμηνο του 2017). Αφού διεξέλθουν επιτυχώς τις εξετάσεις, οι 5 φοιτητές θα εργοδοτηθούν από τη Deloitte Κύπρου ως εκπαιδευόμενοι λογιστές (ACA trainees) για να ολοκληρώσουν τα τελευταία 3 μαθήματα. Στόχος είναι να αποκομίσουν την απαραίτητη εμπειρία ούτως ώστε να αποκτήσουν τον τίτλο του εγκεκριμένου λογιστή.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










229