Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες του KES College


 Τρεις υποτροφίες στο Τμήμα Γαστρονομικών Τεχνών του KES College παραχωρεί ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου). Οι υποτροφίες αφορούν τον Κλάδο Μαγειρικής και τον Κλάδο Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας και καλύπτουν το 30% των διδάκτρων για όλα τα χρόνια σπουδών. Οι υποψήφιοι πρέπει να είναι κάτοχοι απολυτηρίου Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής με ελάχιστο βαθμό 15/20 ή 75/100, να γνωρίζουν πολύ καλά την Αγγλική (γλώσσα διδασκαλίας) και να έχουν ιδιαίτερο πάθος για το επάγγελμα.

Η υποτροφία δίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΣΤΕΚ για ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με ξενοδοχειακά και τουριστικά επαγγέλματα. Υπογραμμίζεται ότι οι φοιτητές που λαμβάνουν επί σειρά ετών τις υποτροφίες του ΣΤΕΚ και ολοκληρώνουν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους, έχουν προτεραιότητα για εργοδότηση σε ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις που είναι μέλη του Συνδέσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΣΤΕΚ για περισσότερες πληροφορίες και για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης (τηλέφωνο: 22374433).
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


179