Υποτροφίες ΣΤΕΚ στις Γαστρονομικές Τέχνες


Δύο (2) υποτροφίες στο Τμήμα Γαστρονομικών Τεχνών του KES College παραχωρεί ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) στο αξιολογημένο – πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών «Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων (4 έτη, Πτυχίο)». Οι υποτροφίες αφορούν τον Κλάδο Μαγειρικής και τον Κλάδο Ζαχαροπλαστικής/Αρτοποιίας ενώ καλύπτουν το 30% των διδάκτρων.

Οι υποτροφίες δίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΣΤΕΚ για ενθάρρυνση των νέων να ασχοληθούν με ξενοδοχειακά και τουριστικά επαγγέλματα. Υπογραμμίζεται ότι οι φοιτητές που λαμβάνουν επί σειρά ετών τις υποτροφίες του ΣΤΕΚ και ολοκληρώνουν με επιτυχία τον κύκλο σπουδών τους, έχουν προτεραιότητα για εργοδότηση σε ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις που είναι μέλη του Συνδέσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του ΣΤΕΚ για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22374433 και στην ιστοσελίδα www.acte.com.cy για εξασφάλιση της σχετικής αίτησης. Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










534