Αβέρωφ Νεοφύτου: Πιστεύω ότι όλα τα πολιτικά κόμματα θα σταθούν δίπλα από τις ανάγκες της παιδείας


Έναρξη στη σειρά επισκέψεων του Προέδρου του ΔΗΣΥ κ. Νεοφύτου για ανταλλαγή απόψεων αλλά και για να εντοπιστούν και να αξιοποιηθούν οι μεγάλες ευκαιρίες και δυνατότητες που προσφέρονται μέσα από την Παιδεία μας για να κτίσουμε ένα στιβαρό Αύριο, έγινε με την επίσκεψή του στο Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς.

Καλή σχολική χρονιά στους μικρούς μαθητές και στο εκπαιδευτικό προσωπικό του Στ’ Δημοτικό Σχολείο Αγλαντζιάς ευχήθηκε το πρωί ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου κατά την εκεί επίσκεψη του στο πλαίσιο της έναρξης του Προγράμματος του ΔΗΣΥ με τίτλο «Με σύμμαχο την Παιδεία κτίζουμε το Αύριο».

«Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, εγκαινιάσαμε και εμείς, στον ΔΗΣΥ, την εβδομάδα παιδείας. Με την παιδεία σύμμαχο, χτίζουμε το αύριο και πράγματι αυτά τα μικρά παιδιά, αυτοί οι μαθητές είναι το αύριο του τόπου μας», δήλωσε ο κ. Νεοφύτου.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ συνεχάρη την πολιτεία, το Υπουργείο Παιδείας, την Κυβέρνηση, όλους τους φορείς, τους συνδέσμους γονέων αλλά και το εκπαιδευτικό προσωπικό «για τις προσπάθειες που καταβάλλουν να μειώσουν και να ελαχιστοποιήσουν τα προβλήματα που όντως υπάρχουν, είτε στο επίπεδο των υποδομών ή και σε άλλα επίπεδα».

«Γίνεται μια καλή προσπάθεια. Θα μας βρουν συμπαραστάτες. Θέλουμε να ευχηθούμε στους γονείς και στα παιδιά μια καλή χρονιά, καλύτερη απ’ αυτές που ζούμε τα τελευταία χρόνια, πράγμα δύσκολο αλλά ας παραμείνει τουλάχιστον η ευχή», είπε.

Ο κ. Νεοφύτου είπε, επίσης, ότι «παρατηρήσαμε σήμερα ότι ανάμεσα στους μαθητές υπάρχουν και μαθητές από οικογένειες μη Κυπρίων. Θέλουμε να τους αγκαλιάσουμε και σαν κοινωνία και είμαι βέβαιος και το εκπαιδευτικό σύστημα. Αυτοί οι μαθητές θα ‘ναι σε μερικά χρόνια πρεσβευτές της χώρας μας, θα ‘ναι η δεύτερη τους πατρίδα που θα την αγαπούν εξίσου με τη δική τους πατρίδα», πρόσθεσε.

Διαβεβαίωσε, παράλληλα, τον Διευθυντή και τον Επιθεωρητή του σχολείου, οι οποίοι τον συνόδευαν κατά την εκεί επίσκεψη του, ότι «ο ΔΗΣΥ και πιστεύω όλα τα πολιτικά κόμματα θα σταθούν δίπλα από τις ανάγκες της παιδείας. Πάνω στην παιδεία μπορούμε να κτίσουμε ένα καλύτερο αύριο».

«Θέλουμε να απολογηθούμε στην κοινωνία μας για τα λάθη και τις παραλείψεις μας. Θα προσπαθήσουμε να τα διορθώσουμε για να μην είναι αυτή η γενιά η χαμένη γενιά», κατέληξε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










262