Αβέρωφ Νεοφύτου: Το επάγγελμα του εκπαιδευτικού, δεν είναι απλά μια άλλη δουλειά


Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και στα πλαίσια της προσπάθειας  να σταθεί δίπλα από τις ανάγκες της παιδείας, ο Δημοκρατικός Συναγερμός έχει εγκαινιάσει μια σειρά από ενέργειες και δραστηριότητες κάτω από τον τίτλο «Με την Παιδεία σύμμαχο χτίζουμε το Αύριο».

Ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και αντιπροσωπεία του κόμματος  επισκέφτηκε σήμερα, το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού στον Στρόβολο, για να ακούσει από τους άμεσα ενδιαφερόμενους τις δικές τους ανησυχίες και προβληματισμούς, έτσι ώστε να γίνουν απόλυτα αντιληπτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πρωταρχικός στόχος της προσπάθειας αυτής είναι να διορθώσουμε τα λάθη μας, για να μην είναι η γενιά αυτή, η χαμένη γενιά.

Μιλώντας με καθηγητές και μαθητές ο Πρόεδρος Νεοφύτου ανέφερε μεταξύ άλλων, ότι το επάγγελμα του εκπαιδευτικού δεν είναι απλά μια άλλη δουλειά, αλλά αποτελεί λειτούργημα υψίστης σημασίας, γιατί πέραν από την μόρφωση διαπλάθει και το χαρακτήρα των παιδιών μας.

Επισήμανε επίσης ότι η παιδεία θα πρέπει να είναι η κινητήρια δύναμη για να επενδύσουμε στο μέλλον. Οι άνθρωποι του τόπου μας και τα παιδιά μας είναι το πιο σημαντικό ενεργητικό που διαθέτουμε.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










300