Αιτήσεις για εισαγωγή υποψηφίων στη Γαλακτομική Σχολή Ιωαννίνων


H Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ισχύουσες διαδικασίες εισδοχής στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων, βάσει σχετικής Υπουργικής απόφασης του Ελληνικού Κράτους, δέχεται αιτήσεις για φοίτηση στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για το έτος 2014-15.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν αίτηση (σε ειδικό έντυπο, το οποίο μπορούν να προμηθευτούν από την Υπηρεσία Εξετάσεων ή από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Υπηρεσία Εξετάσεων (www.moec.gov.cy/ypexams). Οι αιτήσεις των ανηλίκων ενδιαφερομένων πρέπει να υποβληθούν από τους κηδεμόνες τους. Οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται με τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

α) Επικυρωμένο αντίγραφο του τίτλου σπουδών της βαθμίδας από την οποία προέρχεται ο ενδιαφερόμενος (τουλάχιστον ενδεικτικό Α΄ Λυκείου).

β) Πιστοποιητικό γέννησης.

γ) Επικυρωμένο αντίγραφο της ταυτότητας του μαθητή.

δ) Πιστοποιητικό/Βεβαίωση από τον Κοινοτάρχη, όπου να αναφέρεται το κύριο επάγγελμα των γονέων.

ε) Πιστοποιητικό εκπλήρωσης της στρατιωτικής θητείας για τους άρρενες υποψηφίους που δεν είναι ανήλικοι.

στ) Ιατρικό πιστοποιητικό που να βεβαιώνει ότι ο υποψήφιος είναι υγιής και δεν πάσχει από μεταδοτικό νόσημα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται επίσης, να προσκομίσουν, όπου εφαρμόζεται, πιστοποιητικά που να βεβαιώνουν ότι:

- έχουν γονείς ανάπηρους ή παθόντες.

- είναι τέκνα πολύτεκνης οικογένειας. (Να δοθούν τα ονόματα και οι ημερομηνίες γέννησης των τέκνων με βεβαίωση του κοινοτάρχη).

- έχουν προϋπηρεσία σε εργοστάσιο γάλακτος (βεβαίωση από τον εργοδότη και το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων).

Οι αιτήσεις, μαζί με τα ζητούμενα δικαιολογητικά, πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 31 Ιουλίου 2014 στην Υπηρεσία Εξετάσεων της Διεύθυνσης Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία Εξετάσεων στo τηλέφωνo 22806360.

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










203