Αναγκαίες διευκρινίσεις του paideia-news.com στους αναγνώστες του


Λόγω της  αύξησης των αναγνωστών της, ηλεκτρονική μας εφημερίδα  www.paideia-news.com επαναλαμβάνει κάποιες βασικές αρχές της ώστε να  αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις:

  1. Για να δημοσιευτεί  οποιοδήποτε σχόλιο κάτω από την είδηση, πρέπει να είναι γραμμένο στην ελληνική γλώσσα και γραφή, που είναι η επίσημη γλώσσα της παιδείας μας. Άρα δε δημοσιεύεται κανένα σχόλιο με Λατινικούς χαρακτήρες. Επίσης δε δημοσιεύονται κείμενα  που είναι μηδενιστικά και παρατίθενται μόνο τα αρχικά ή απλώς ένα μικρό όνομα. Πιστεύουμε ότι  αν κάποιος θέλει ν’ ασκήσει κριτική εναντίον συγκεκριμένου προσώπου πρέπει να το κάνει επώνυμα. Δεν μπορεί κάποιος να πυροβολεί τον άλλο εκ τους ασφαλούς  κρυβόμενος πίσω από ένα ψευδώνυμο  ή την ανωνυμία. Σχόλια με αρχικά δημοσιεύονται μόνο όταν δεν είναι εναντίον προσώπων.
  2. Στo πιο πάνω πλαίσιο, το  paideia-news.com  μελετά το ενδεχόμενο διαγραφής αναγνωστών του που παρουσιάζονται με ψευδώνυμο στο facebook, οι οποίοι αποδεδειγμένα προσπαθούν να πλήξουν άτομα που κατέχουν θέσεις που είναι αντίθετες με το ιδεολογικό τους πιστεύω .  
  3. Το paideia-news.com  υπόκειται σε νόμους, τους οποίους είναι υποχρεωμένο να εφαρμόσει. Διαφορετικά θα υποστεί τις συνέπειές τους.
  4. Έχουμε κατηγορηθεί ότι ασκούμε  λογοκρισία και ότι δεν βλέπουμε πως λειτουργεί το διαδίκτυο. Πιστεύουμε ότι  πέραν των γραπτών νόμων υπάρχουν οι άγραφοι νόμοι που άπτονται ηθικής τάξης και αυτούς, επίσης υπηρετούμε. Αν αυτό λέγεται λογοκρισία, τότε ναι ασκούμε λογοκρισία.
  5. Διαβεβαιώνουμε τους πολυπληθείς αναγνώστες μας ότι θα προσπαθήσουμε διατηρήσουμε ψηλά το επίπεδο, σε ένα χώρο, που ο διάλογος θα αποτελεί μέσο παραγωγής σκέψης και προβληματισμού και όχι διασυρμού προσώπων και θεσμών.



Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










222