Απόπειρα φίμωσής του καταγγέλλει το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΠΑΚ


Το ακαδημαϊκό προσωπικό του ΤΕΠΑΚ με ανακοίνωσή του καταγγέλλει απόπειρα φίμωσής του αναφέροντας ότι:

 «Είναι με λύπη που παρακολουθούμε τη διορισμένη Πρύτανη να προσπαθεί να φιμώσει την όποια κριτική και αντίθετη άποψη και φαίνεται ότι αντιδρά πλέον εκδικητικά σε βάρος του Προέδρου της ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ, Αντώνη Θεοχάρους, ο οποίος καθηκόντως αναλαμβάνει το βάρος των αποκαλύψεων της κακοδιαχείρισης στο ΤΕΠΑΚ.

Απόδειξη είναι η απόπειρα, με συνοπτική και έκδηλα παράνομη διαδικασία, να απαιτήσει (ανεπιτυχώς βέβαια) από το Πρυτανικό Συμβούλιο να τιμωρήσει τον Πρόεδρο της ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ με επίπληξη.

Καλούμε την Πρύτανη να τηρήσει τη σωστή διαδικασία και να δώσει άμεσα οδηγίες για τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας, όπως άλλωστε απαιτεί και ο συνάδελφος Θεοχάρους, πριν τα αρμόδια σώματα καταλήξουν σε οποιοδήποτε συμπέρασμα.

Η ΣΑΠ-ΤΕΠΑΚ απαιτεί τη δίκαιη, διαφανή και νόμιμη αντιμετώπιση κάθε συναδέλφου, πόσο μάλλον του Προέδρου της, όπως ο ίδιος ο Πρόεδρος υπερασπίζεται το δίκαιο και την τήρηση της ακαδημαϊκής δεοντολογίας για όλους. Σε καμιά περίπτωση δε θα επιτρέψουμε τη θυματοποίηση οποιουδήποτε συνάδελφου επειδή καταγγέλλει τα κακώς έχοντα στο πανεπιστήμιο».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










134