Απόψε στις 6.30 η συνάντηση της ΟΕΛΜΕΚ με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη


 H ΟΕΛΜΕΚ ανακοινώνει η Γραμματεία της Οργάνωσης, θα έχει απόψε στις 6:30 συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη.

Στη συνάντηση, η ΟΕΛΜΕΚ θα θέσει όλα τα σημαντικά θέματα της παιδείας. Παρόν θα είναι και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας του Paideia-News, μετά τη συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη  με την ΠΟΕΔ θεωρείται σίγουρο ότι οι θέσεις του στα δύο κυρίαρχα θέματα θα παραμένουν οι ίδιες.  Δηλαδή, αρνητική στο θέμα του επαναδιορισμού όλων των αδιόριστων συμβασιούχων, καθώς εκείνης της αποπαγοποίησης των προαγωγών Αυτό, επειδή η ικανοποίησή τους προϋποθέτει οικονομικό κόστος στον κρατικό προϋπολογισμό εν μέσω κρίσης και ελέγχου από την Τρόικα.

Οι ίδιες πληροφορίες του Paideia-News  αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται, η ΟΕΛΜΕΚ να έχει κέρδος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αριθμό οργανικών –μόνιμων θέσεων όπως δόθηκαν και στην ΠΟΕΔ. Επίσης δεν αποκλείεται να δοθούν επιπρόσθετες θέσεις στο πλαίσιο των νέων αναλυτικών προγραμμάτων, με το  επίκεντρο του ενδιαφέροντος να επικεντρώνεται στη Νέα Ελληνική Γλώσσα που θα έχει αποτέλεσμα το διορισμό  περισσότερων φιλολόγων.     




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










180