Cyprus College: Προετοιμασία υποψηφίων Συμβούλων Αφερεγγυότητας


H Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College  ανακοινώνει την έναρξη σειράς μαθημάτων για την προετοιμασία υποψηφίων Σύμβουλων Αφερεγγυότητας για τις εξετάσεις επαγγελματικής ικανότητας. Το πρόγραμμα έχει διάρκεια 40 ωρών και θα αρχίσει το Σάββατο, 27 Αυγούστου 2016. Τα μαθήματα θα διδάσκονται στις εγκαταστάσεις του Cyprus College Λευκωσίας. Ο προσοντούχος επαγγελματίας εκπαιδευτής διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στον τομέα της Αφερεγγυότητας. Με μεθοδικότητα θα μεταφέρει γνώσεις που θα συμβάλουν ουσιαστικά, στη σωστή προετοιμασία για τις εξετάσεις των υποψηφίων για απόκτηση άδειας Συμβούλου Αφερεγγυότητας.

Το  κόστος για ολόκληρη τη σειρά μαθημάτων ανέρχεται στα €500. Το πρόγραμμα προβλέπει δέκα διαλέξεις και εξοικείωση με τις γραπτές εξετάσεις. Οι υποψήφιοι εφοδιάζονται με ειδικά σχεδιασμένες σημειώσεις που αποδεικνύονται ιδιαίτερα χρήσιμες. Επιπλέον, στους υποψηφίους που θα παρακολουθήσουν τα μαθήματα θα προσφερθούν μονάδες Συνεχούς Επαγγελματικής Ανάπτυξης (CPD).

Η Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College οδηγεί στην απόκτηση επαγγελματικών τίτλων σπουδών (ACCA, ICAEW, CAT, CFA) και διοργανώνει σεμινάρια για Συνεχή Επαγγελματική Ανάπτυξη (CPD) εδώ και 30 και πλέον χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες ή δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να αποταθείτε στη Σχολή Επαγγελματικών Σπουδών του Cyprus College στον ιστότοπο http://sps.cycollege.ac.cy, στο τηλέφωνο 22 713 230 και στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις  Μιχάλης Μιχαηλίδης (mmichael@cycollege.ac.cy) και n Ευδοκία Μιχαήλ (ev.michael@cycollege.ac.cy) .




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










556