Διάλεξη στο ΠΚ: Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση


Το Τμήμα Γαλλικών Σπουδών και Σύγχρονων Γλωσσών του Πανεπιστημίου Κύπρου σε συνεργασία με το Γραφείο Σταδιοδρομίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν διάλεξη με θέμα: «Ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση».

Οι εισηγητές θα μιλήσουν για την απασχόληση στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για τη διαδικασία πρόληψης καθώς και για τα προγράμματα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που προσφέρονται σε φοιτητές. Οι ομιλητές από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή είναι οι εξης: Χρίστος Ελληνίδης, Ανώτερος Διευθυντής στη Γενική Διεύθυνση Τεχνολογίας, Μιχάλης Στυλιανού, Policy Officer ΟΙΒ (RE1), και Χρυστάλλα Παπαλουκά, Διοικητική Βοηθός  του Αναπληρωτή Γενικού της Νομικής Υπηρεσίας.

Τη διάλεξη θα χαιρετίσουν, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγητής Κωνσταντίνος Χριστοφίδης, η Πρύτανης του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου Καθηγήτρια Ελπίδα Κεραυνού-Παπαηλιού και ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκος Κενεβέζος.

Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου Κύπρου με τηλεδιάσκεψη προς το ΤΕΠΑΚ στο αμφιθέατρο Πεύκιος Γεωργιάδης. Η διάλεξη είναι ανοικτή για το κοινό και θα δοθεί στην ελληνική γλώσσα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140