Δωρεά από American Women s Club of Cyprus για αγορά εκπαιδευτικού εξοπλισμού


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση Wine and Cheese Childrens Benefit» που διοργάνωσε η ομάδα Αμερικανίδων Γυναικών της Κύπρου American Women s Club of Cyprus. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2013, στα πλαίσια της φιλανθρωπικής δράσης της ομάδας. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν η συλλογή χρηματικού ποσού για την αγορά εκπαιδευτικού ή άλλου εξοπλισμού για τις ανάγκες των Ειδικών Μονάδων Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης με αυτιστικά παιδιά, καθώς και για τις ανάγκες του Παιδιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄.  
Το φιλανθρωπικό έργο της ομάδας παρουσίασαν η Πρόεδρος κ. Cindy Burns και η Συντονίστρια εκδηλώσεων κ. Diana Τηλεμάχου, οι οποίες και παρέδωσαν τις επιταγές.  Συγκεκριμένα δόθηκε το ποσό των 1200 ευρώ για τις Ειδικές Μονάδες και το ποσό των 1000 ευρώ στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄ για τις ανάγκες του Παιδιατρικού τμήματος. Την επιστολή δωρεάς για τις Ειδικές Μονάδες παρέλαβε η Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης, Δρ Ζήνα Πουλλή, ενώ για το Νοσοκομείο Μακάριος Γ΄ ο Δρ Νίκος Σκορδής, Διευθυντής του Παιδιατρικού Τμήματος.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, κ. John M. Koening συνοδευόμενος από τη σύζυγό του κ. Natalie, η Δρ Ελένη Τοφαρίδου πρώην Διευθύντρια του Παιδιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄, ο πρώην Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Λέλλος Δημητριάδης με τη σύζυγό του κ. Όλγα, καθώς και λειτουργοί του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄ και της Διεύθυνσης Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.
Πλήθος μελών και φίλων του American Women’s Club of Cyprus απόλαυσαν ένα όμορφο απόγευμα συμβάλλοντας ο καθένας ξεχωριστά στην οικονομική στήριξη των Ειδικών Μονάδων και του Παιδιατρικού τμήματος του Νοσοκομείου Μακάριος Γ΄.   

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










140