Εφορεία Λεμεσού: Φτωχότεροι οι φορείς της παιδείας από το χαμό του Πόλυ Βλάχου Σήμερα η κηδεία


Η Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων  Λεμεσού με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι  θρηνεί  τον αδόκητο χαμό του φίλου και συνεργάτη Προέδρου  Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού Πόλυ Βλάχου.

«O Πολύς Βλάχος έφυγε από κοντά μας για το μεγάλο ταξίδι που όλοι,  μοιραία, θα  ακολουθήσουμε κάποτε,  ενώ μπορούσε ακόμη να προσφέρει πολλά με την εμπειρία, την αγωνιστικότητα, την φιλοτιμία, τη συνεχή διάθεση προσφοράς στους συναδέλφους του και την κοινωνία γενικότερα.

Αγαπήθηκε και εκτιμήθηκε από όλους, γιατί υπήρξε πάντοτε ευθύς και αληθινός, ειλικρινής και καθαρός, πιστός και αφοσιωμένος φίλος.

Το κίνημα των οργανωμένων Γονιών  και οι φορείς της παιδείας μας είναι από σήμερα φτωχότεροι θρηνώντας ένα ανιδιοτελή και ακούραστο μαχητή.

Το κενό που αφήνει πίσω του είναι τεράστιο.

«Καλό σου ταξίδι πολυαγαπημένε μας φίλε και συνεργάτη».   

Συλλυπητήρια Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού

Τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τον τραγικό θάνατο σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Πόλυ Βλάχου, εκφράζουν η Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΚΟΑ, ο Πόλυς Βλάχος συνέδεσε το όνομα του με τις ποδοσφαιρικές ομάδες της ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς, ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας, Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ΑΕΛ Λεμεσού και Εθνικού Άσσιας. Ήταν ποδοσφαιριστής με αδαμάντινο χαρακτήρα, αγωνιστικότητα και ξεχωριστό ήθος μέσα και έξω από τα γήπεδα και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός μεταξύ συμπαικτών, αλλά και αντιπάλων.

Ενεργός ήταν και η ανάμειξη του Πόλυ Βλάχου στα κοινά, ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λεμεσού με σημαντική προσφορά και έχαιρε ιδιαίτερης εκτίμησης. Τελωνιακός στο επάγγελμα ξεχώριζε για την ευσυνειδησία και επαγγελματικότητα του και ήταν αγαπητός στους συναδέλφους του.

Ο ΚΟΑ εκφράζει τα συλλυπητήρια μας προς στην οικογένεια του αείμνηστου Πόλυ Βλάχου.

Τέλος, ο Οργανισμός συμμετέχοντας στο βαρύ πένθος θα παραστεί στην κηδεία και θα καταθέσει στεφάνι.

Η κηδεία του Πόλυ Βλάχου θα τελεστεί σήμερα Σάββατο 8/8 από τον ιερό ναό Αγίας Βαρβάρας στο Ζακάκι στις 11:00 το πρωί δημοσία δαπάνη.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










274