Εκδηλώσεις για την προβολή της Βιολογικής Γεωργίας στην Κύπρο από το KES College


Το ΚES College και το αξιολογημένο-πιστοποιημένο Πρόγραμμα Σπουδών “Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων” οργανώνει δύο εκδηλώσεις με στόχο την προβολή της Βιολογικής Γεωργίας - Κτηνοτροφίας στην Κύπρο. Απευθύνονται σε ενδιαφερόμενους για τη βιολογική γεωργία, βιοκαλλιεργητές, μελλοντικούς φοιτητές γεωπονικών σπουδών και αγρότες.

Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου και την ΑΝΕΤ Τροόδους πραγματοποιεί εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον της βιολογικής γεωργίας και οι προοπτικές ανάπτυξής της στην ευρύτερη περιοχή του Τροόδους». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018, στα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρείας Κοινοτήτων Περιοχής Τροόδους (62 Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ, Γαλάτα) από τις 17:00 έως τις 19:30. 

Ομιλητές θα είναι ο κ. Χάρης Χριστοφόρου, βιοκαλλιεργητής από το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου, οι καθηγητές στο KES College και Διαπιστευμένοι Γεωπόνοι ΠΑΑ 2014 – 2020 κα. Χριστίνα Χριστοδούλου και κ. Μάκης Παπαμιχαήλ και ο Δρ. Δημήτριος Σαρρής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Προγράμματος Σπουδών “Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων” του KES College.

Επίσης, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου και την Αναπτυξιακή Λάρνακας-Αμμοχώστου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018, στο Κέντρο Όασις στη Χοιροκοιτία με θέμα: «Το μέλλον της βιολογικής γεωργίας και οι προοπτικές ανάπτυξής της στην Κύπρο» από τις 11:30 έως τις 13:30.  Την εκδήλωση θα χαιρετήσει η κα. Ιωάννα Παναγιώτου, Επίτροπος Περιβάλλοντος Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ομιλητές θα είναι ο κ. Βασίλης Κυπριανού από το Σύνδεσμο Βιοκαλλιεργητών Κύπρου, τη Riverland Biofarm και καθηγητής στο KES College, η κα. Χριστίνα Χριστοδούλου, Διαπιστευμένη Γεωπόνος ΠΑΑ 2014 – 2020 και καθηγήτρια στο KES College και ο Δρ. Δημήτριος Σαρρής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Προγράμματος Σπουδών “Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων” του KES College.

Και στις δύο εκδηλώσεις θα γίνει ενημέρωση σε ενδιαφερόμενους για τα Προγράμματα Υποτροφιών του KES College.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρόγραμμα Σπουδών “Τεχνικός Παραγωγής Βιολογικών Προϊόντων” του KES College μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Δρ. Δημήτρη Σαρρή στο τηλέφωνο 22875737 ή να μπείτε στο https://www.kescollege.ac.cy/programmata-spoudon/sxoli-perivallontikon-spoudon/texnikos-paragogis-viologikon-proionton-diploma




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










182