Εκδήλωση αφιερωμένη στις γιαγιάδες με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας Γιαγιάς


Το Νηπιαγωγείο Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών σε συνεργασία με την Εφορεία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Λευκωσίας, μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 120 χρόνια από την ίδρυσή της, διοργάνωσαν γιορτή αφιερωμένη στις γιαγιάδες, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Μέρας της γιαγιάς, στις 28 Μαρτίου 2014.

Τα παιδάκια του Νηπιαγωγείου, τίμησαν τις γιαγιάδες τους, αυτά τα ξεχωριστά πλάσματα στη ζωή του καθενός μας, χαρίζοντας τους την αγάπη τους μέσα από τα τραγούδια και τους χορούς τους.

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν από πλευράς της Εφορείας, γιαγιάδες, οι οποίες πρόσφεραν με το δικό τους τρόπο τόσο στην Εφορεία,  όσο και στην κοινωνία γενικότερα, όπως οι κυρίες Μέλια Αβραάμ, μέλος του Συμβουλίου, Νίνα Μουσιούττα, πρώην Πρόεδρος, Σοφία Γαβριηλίδου, πρώην Αντιπρόεδρος, Αίγλη Καμίτση και  Ανθούλα Χοιρομερίδου,  πρώην μέλη,  οι κυρίες Νέδη Σκαμπαλλή, Ανδρούλα Χαριδήμου, Ξένια Πογιατζή,  πρώην Ανώτερες Επιμελήτριες, η Βαθούλα Πολεμίτου, νυν Ανώτερη Επιμλήτρια και η κ. Ελένη Καμπέρη, υπάλληλος της Εφορείας καθώς και η Πρόεδρος του Σωματείου Κοινωνικής Μέριμνας Αγίων Ομολογητών, κ. Γιόλα Σκαλιώτου.

Η σεμνή αυτή εκδήλωση, προκάλεσε τη συγκίνηση σε όλους τους παρευρισκομένους, γιατί μέσα από τις εκδηλώσεις των μικρών αυτών παιδιών, τονίστηκε για άλλη μια φορά η μεγάλη και ξεχωριστή θέση, που κατέχουν στις καρδιές όλων μας, οι γιαγιάδες του καθενός.

Τόσο η Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου, κ. Ελένη Αναστασιάδου, όσο και ο Πρόεδρος της Εφορείας, κ. Γιάννης Οικονομίδης, μέσα από τις ομιλίες τους τόνισαν τη μεγάλη προσφορά τους, οι οποίες προσφέρουν απλόχερα την αγάπη τους, θέτοντας πάνω από τις δικές τους ανάγκες, εκείνες των παιδιών και των εγγονιών τους.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










217