Εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές για τη διδασκαλία στο Μουσικό Σχολείο


Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για την αγορά υπηρεσιών από εκπαιδευτές για τη διδασκαλία στο Μουσικό Σχολείο με την ακόλουθη ανακοίνωση:  

Αντικείμενο της Σύμβασης αποτελεί η Αγορά Υπηρεσιών από Εκπαιδευτές για τη Διδασκαλία στο πρόγραμμα «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ» (ΕΚΤ 15/13).Οι εκπαιδευτικοί δύνανται να κληθούν να διδάξουν στο πιο πάνω αναφερόμενο πρόγραμμα του οποίου η περιγραφή έχει ως ακολούθως:

Η λειτουργία του Μουσικού Σχολείου έγινε εφικτή, αφενός για να δώσει τη δυνατότητα σε χαρισματικούς και ταλαντούχους μαθητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν την επαγγελματική κατεύθυνση της Μουσικής, να προετοιμαστούν κατάλληλα χωρίς να υστερούν σε γενική παιδεία και αφετέρου να ενισχύσει με γνώσεις και εμπειρίες τους νέους μέσα από την καλλιέργεια της μουσικής τους παιδείας. Το Μουσικό Σχολείο έχει σχεδιαστεί μέσα στα πλαίσια του υφιστάμενου εκπαιδευτικού συστήματος με τη μορφή του Ολοήμερου Σχολείου.

Τόπος εκτέλεσης του Αντικειμένου της Σύμβασης είναι η επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας και πιο συγκεκριμένα είναι το Μουσικό Λύκειο Λευκωσίας (Παγκύπριο Γυμνάσιο), το Μουσικό Λύκειο Λεμεσού (Λανίτειο Λύκειο Α΄), το Μουσικό Λύκειο Λάρνακας (Λύκειο Αραδίππου), το Μουσικό Λύκειο Πάφου (Λύκειο Α΄ Εθνάρχη Μακαρίου Γ΄) και το Μουσικό Λύκειο Αμμοχώστου (Λύκειο Κοκκινοχωρίων).

Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν άτομα που κατέχουν τα ακόλουθα απαιτούμενα προσόντα:

  1. Πανεπιστημιακό δίπλωμα ή τίτλο ή ισότιμο προσόν στις προσφερόμενες ειδικότητες.
  2. Πιστοποιημένη (με βάση τα κριτήρια της Επιτροπής Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας)  καλή γνώση Ελληνικής γλώσσας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το http://www.eey.gov.cy/LinkClick.aspx?fileticket=S3sb3EX_D4M%3d&tabid=98

Στα μαθήματα της Παραδοσιακής μουσικής και οργάνου, Βυζαντινής μουσικής,  ταμπουρά και μπουζουκιού, λόγω της φύσης του αντικειμένου, δεν απαιτείται η κατοχή βασικού (πρώτου) πτυχίου. Για αυτά τα αντικείμενα ισχύουν διαφορετικά κριτήρια επιλογής από τα υπόλοιπα (βλ. έγγραφα διαγωνισμού).

Το ύψος της αντιμισθίας για την αγορά υπηρεσιών από τους δικαιούχους ανά ώρα διδασκαλίας - περίοδο (διάρκεια 45΄), είναι:

€ 30 πλέον ΦΠΑ για ατομικά μαθήματα και ομαδικά μαθήματα μέχρι 20 μαθητές

€ 40 πλέον ΦΠΑ για ομαδικά μαθήματα από 21 μαθητές και άνω

Οι Ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλουν την εκδήλωση ενδιαφέροντός τους το αργότερο στις 16/08/2013 και ώρα 12:00. Καμιά αίτηση δεν γίνεται αποδεκτή μετά τον προαναφερόμενο χρόνο υποβολής εκδηλώσεων ενδιαφέροντος ή που δεν είναι δεόντως συμπληρωμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες και έγγραφα διαγωνισμού στο :

http://www.eprocurement.gov.cy

http://www.moec.gov.cy

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο:dme-mousiki@schools.ac.cy

Τηλέφωνο επικοινωνίας:22800600

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










128