Εκδήλωση Συνδέσμου Καθηγητών,τριών Οικιακής Οικονομίας - Αγωγής Υγείας στη Βουλή


 Ο Σύνδεσμος Καθηγητών/τριών Οικιακής Οικονομίας - Αγωγής Υγείας σάς προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει με θέμα "Η ανακύκλωση το ρίχνει στη μόδα" που θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο της Βουλής των Αντιπροσώπων, την Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013, από τις 12.00 μ. μέχρι τις 6.00 μ.μ. 

 

Τα εγκαίνια θα τελεστούν από τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Γιαννάκη Λ. Ομήρου, στο  Αίθριο της Βουλής των Αντιπροσώπων.  Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Βουλής και η Πρώτη Λειτουργός Εκπαίδευσης, Επαρχιακή Επιθεωρήτρια Λευκωσίας κ. Ελένη Κάρνου. Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον Πρόεδρο της ΟΕΛΜΕΚ κ. Θέμη Πολυβίου και την πρόεδρο του Συνδέσμου Καθηγητών/τριών Οικιακής Οικονομίας – Αγωγής Υγείας κ. Σύλια Λουκαΐδου.

Κατά τη διάρκεια της έναρξης της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί επίδειξη μόδας από μαθητές/τριες Γυμνασίων οι οποίοι θα προβάλουν ενδυμασίες και αξεσουάρ από ανακυκλώσιμα υλικά. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει, επίσης, έκθεση φωτογραφίας, ενδυμασιών, κοσμημάτων και άλλων κατασκευών που ετοίμασαν μαθητές/τριες στο πλαίσιο του μαθήματος της Οικιακής Οικονομίας - Αγωγής Υγείας.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 2 Οκτωβρίου 2013. 

Η εκδήλωση αποσκοπεί, μέσω εκπαιδευτικών εμπειριών και δράσεων, στην ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα ανακύκλωσης, συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη μιας σφαιρικής περιβαλλοντικής συνείδησης. Επιπρόσθετα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον χώρο της Βουλής των Αντιπροσώπων μέσα από ξεναγήσεις που θα πραγματοποιήσουν λειτουργοί της. 

Γίνεται εισήγηση για διοργάνωση εκπαιδευτικών επισκέψεων από μαθητές/τριες της Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










185