Έκκληση του Προέδρου Επιτροπής Παιδείας προς τους πολίτες να συνεργαστούν με την Αστυνομία


ΚΥΠΕ- Εκκληση προς τους πολίτες να διαβιβάσουν στην Αστυνομία οτιδήποτε γνωρίζουν το οποίο μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δύο εντεκάχρονων αγοριών που απήχθησαν σήμερα το πρωί έξω από το σχολείο τους στην περιοχή Καμάρες, στη Λάρνακα, απηύθυνε ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας Κυριάκος Χατζηγιάννης.
 
«Εκφράζουμε τη λύπη μας γι’ αυτό το συμβάν και τον φόβο μας. Είμαστε όλοι σε πραγματικά δύσκολη θέση. Κάνω έκκληση προς τους πολίτες να συνεργαστούν απόλυτα με την Αστυνομία με μοναδικό σκοπό να βοηθήσουμε τις έρευνες» ανέφερε ο κ. Χατζηγιάννης σε δηλώσεις του έξω από το δημοτικό σχολείο Καμάρων.
 
Σε ερώτηση αν το θέμα ενδέχεται να συζητηθεί στη Βουλή, ο κ. Χατζηγιάννης είπε ότι αυτή την ώρα προέχει η ομαλή διεξαγωγή της έρευνας και η κατάληξη σε αποτελέσματα και όλα στη συνέχεια θα συζητηθούν. «Όμως αυτή την ώρα είναι παρούσες όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες, η Αστυνομία, με αυτούς θα πρέπει να συνεργαστεί ο πολίτης, ό,τι γνωρίζει, ό,τι ενδέχεται να είναι χρήσιμο κατά τη δική του κρίση να το διαβιβάσει στην Αστυνομία άμεσα» επανέλαβε.
 
Ερωτηθείς αν έχει ενημερωθεί για το τι ακριβώς έγινε, απάντησε ότι αυτή την ώρα θα πρέπει να λέγεται μόνο αυτό το οποίο μπορεί να βοηθήσει τις έρευνες και σημείωσε πως οτιδήποτε άλλο λέγεται ενδεχομένως να επηρεάσει την πορεία των ερευνών.

«Θέλουμε το συντομότερο να καταλήξουμε στο επιθυμητό από όλους αποτέλεσμα. Κάνουμε έκκληση τα παιδιά να επιστρέψουν στις οικογένειές τους και δεν έχει κανένα απολύτως νόημα να κρατούμε τα παιδιά μακριά από τις οικογένειές τους. Κάνουμε έκκληση στις συνειδήσεις όλων με οποιοδήποτε τρόπο να συμβάλουν προς την ασφάλεια των παιδιών».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter78