Ελέγξετε το μισθό του Ιανουαρίου μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος. Μειωμένα κατά 15% τα επιδόματα


Το paideia-news.com υπενθυμίζει τους εκπαιδευτικούς και όλους τους δημόσιους υπάλληλους ότι για πρώτο μήνα, δε θα παραλάβουν ταχυδρομικώς την κατάσταση του μισθού τους. Γι’ αυτό και θα πρέπει να κάνουν τον ηλεκτρονικό λογαριασμό τους στο Γενικό Λογιστήριο του κράτους για να είναι ενήμεροι για το έμβασμα που γίνεται  στον τραπεζικό λογαριασμό τους.  Όσοι δεν έκαναν το λογαριασμό τους μπορούν να το κάνουν μέσω του συνδέσμου https://payroll.treasury.gov.cy/Payroll/Authentication/Login.aspx.

Μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις που τους επιφύλαξε το ηλεκτρονικό σύστημα είναι και το γεγονός ότι ο κάθε εργαζόμενος στο δημόσιο μπορεί να δει όλες τις απολαβές του από την ημέρα που διορίστηκε, με όλες τις λεπτομέρειες. Έτσι, εκείνοι που είχαν χάσει το αρχείο τους μπορούν να το ξαναβρούν σήμερα στον υπολογιστή τους.

  Ενδιαφέρον στοιχείο είναι και το γεγονός ότι για πρώτη φορά οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα καθώς και τους ημικρατικούς θα λάβουν μειωμένα επιδόματα κατά 15% όπως προνοούσαν τα κυβερνητικά νομοσχέδια που ψήφισε η Βουλή.  Ήδη, τα αρμόδια υπουργεία ειδοποίησαν, για τις μειώσεις των επιδομάτων,  τις αρμόδιες υπηρεσίες και οργανισμούς, από τις 11 Ιανουαρίου.   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










211