Ενδοϋπηρεσιακή Επιμόρφωση του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του KES College


Στα πλαίσια της προετοιμασίας του KES College για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016-2017 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του κολλεγίου στη Λευκωσία η πρώτη Ενδοϋπηρεσιακή Επιμόρφωση όλου του Ακαδημαϊκού Προσωπικού του κολλεγίου.

Η επιμόρφωση ήταν μονοήμερη και σ΄ αυτή συμμετείχε όλο το ακαδημαϊκό προσωπικό που θα διδάξει κατά τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά 2016 – 2017.

Τα θέματα που καλύφθηκαν κατά τη διάρκεια της επιμόρφωσης αφορούσαν τις Διδακτικές Προσεγγίσεις και Μεθόδους, την ετοιμασία Εξεταστικών Δοκιμίων, την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης που διατηρεί το κολλέγιο, ενημέρωση για τον τρόπο λειτουργίας της Βιβλιοθήκης καθώς και της Ηλεκτρονικής βιβλιοθήκης του κολλεγίου και για το πρόγραμμα Erasmus+.

Στην επιμόρφωση, τα ακαδημαϊκά θέματα καλύφθηκαν από έμπειρους Εκπαιδευτικούς ενώ τα υπόλοιπα θέματα από Λειτουργούς του κολλεγίου υπεύθυνους στους συγκεκριμένους τομείς.

Έγινε επίσης εκτενής αναφορά και ενημέρωση για τις αρμοδιότητες του Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας στην Ανώτερη Εκπαίδευση και τη σχετική νομοθεσία η οποία ρυθμίζει τη λειτουργία του.

Το Ακαδημαϊκό Προσωπικό συμμετείχε ενεργά σε όλες τις θεματικές ενότητες και έγιναν εποικοδομητικές συζητήσεις πάνω στα διάφορα θέματα που καλύφθηκαν.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










211