Ενοχλημένος ο υπ. Παιδείας: «Τέτοιους υπαινιγμούς, δεν τους δέχομαι»


Ο κ. Δημοσθένους άκουσε για αρκετή ώρα τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να επικρίνουν το υπουργείο Παιδείας, χωρίς να διακόψει.
Όταν πήρε το λόγο ήταν αρκετά σύντομος, είπε τέσσερις- πέντε κουβέντες κοφτά και αποχώρησε. Έδειξε ιδιαίτερα ενοχλημένος από την αιχμή του προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ Δημήτρη Ταλιαδώρου ότι δεν επέδειξε το ίδιο ενδιαφέρον, όταν είχε πληροφορίες ότι οι μαθητές θα έκαναν αποχή από τα μαθήματα λόγω των μέτρων των εκπαιδευτικών όσο ενδιαφέρον έδειξε όταν είχε πληροφορίες ότι οι μαθητές θα έκαναν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την τραγωδία στο Μαρί. Επίσης ο κ. Ταλιαδώρος είπε ότι στη περιπτωση της αποχής των μαθητών ο υπουργός δεν του απαντούσε στις συνεχείς τηλεφωνικές κλήσεις του. Συνεχίζοντας υποστήριξε ότι το υπουργείο δεν τόνισε με τον ίδιο τρόπο ότι δεν πρέπει να χάνονται μαθήματα τόσο όταν έκαναν αποχή οι μαθητές όσο όταν έκαναν οι εκπαιδευτικοί.

«Τέτοιους υπαινιγμούς δεν τους δέχομαι» ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού. Ο κ. Δημοσθένους απαντώντας στην πρώτη κατηγορία είπε στάλθηκαν οι εγκύκλιοι στα σχολεία, πλην όμως, στη δεύτερη περίπτωση, της αποχής των μαθητών η εγκύκλιος πήγε  το πρωί

Για το πρόβλημα που προέκυψε με τα αναλυτικά προγράμματα είπε ότι ακολουθήσουν συναντήσεις, όπως και για άλλα θέματα, ώστε να επιλυθούν άμεσα.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










185