Επ Παιδείας: Ασφάλεια –υγεία, βανδαλισμοί, κλιματιστικά, ναρκωτικά και χρήση κινητών από μαθητές


Στην ατζέντα της αυριανής συνεδρίας 

Στην αυριανή συνεδρία της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής θα συνεχιστεί η συζήτηση του θέματος της ασφάλειας και υγείας. Στο θέμα αυτό εντάχθηκαν άλλα τέσσερα,εκείνα των βανδαλισμών στα σχολεία τα κλιματιστικά, διακινηση ναρκωτικών και η χρήση κινητών τηλεφώνων από μαθητές στο σχολείο.

Αναλυτικά τα πέντε θέματα:

*Η ασφάλεια, υγεία και προστασία των μαθητών στις σχολικές μονάδες και η ανάγκη επαναξιολόγησης της πολιτικής ασφάλειας στα σχολεία.

(Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού και των βουλευτών κ. Ελένης Σταύρου και κ. Γιώργου Προκοπίου).

 (Συνέχιση της συζήτησης).

*Τα προβλήματα που δημιουργούνται από την αύξηση των φαινομένων βανδαλισμών στις σχολικές μονάδες.

(Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γιώργου Κάρουλλα και Αννίτας Δημητρίου).

*Ενημέρωση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού σχετικά με την πολιτική του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ως προς την εφαρμογή κλιματιστικών συστημάτων στις αίθουσες διδασκαλίας.

(Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη και Μιχάλη Γιωργάλλα).

*Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργούνται από τη χρήση κινητών τηλεφώνων στη σχολική μονάδα από τους μαθητές. Τρόποι αντιμετώπισης.

(Αυτεπάγγελτη εξέταση έπειτα από πρόταση των βουλευτών κ. Κυριάκου Χατζηγιάννη, Γιώργου Κάρουλλα και Αννίτας Δημητρίου).

*Ενημέρωση αναφορικά με τα μέτρα που λαμβάνονται, τους ελέγχους που διενεργούνται και την αστυνόμευση στα σχολεία σε σχέση με τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

(Αυτεπάγγελτη εξέταση με απόφαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και Πολιτισμού).
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter68