Επίσκεψη φοιτητών Επισιτιστικών Τεχνών της Λετονίας στο KES College


Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016, το KES College φιλοξένησε φοιτητές του προγράμματος Επισιτιστικών Τεχνών του Τεχνικού Κολλεγίου της πόλης Smiltenes της Λετονίας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα εργαστήρια Μαγειρικής και να εργαστούν με φοιτητές του Αγγλόφωνου τμήματος των Γαστρονομικών Τεχνών του KES College. Μαζί με τους φοιτητές του KES College, ετοίμασαν συνταγές από κοτόπουλο με έμφαση τη Μεσογειακή Κουζίνα. Η ετοιμασία τέτοιας συνταγής ενθουσίασε τους φιλοξενούμενους, αφού προέρχονται από τη βόρεια Ευρώπη όπου το κλίμα είναι ψυχρό και δεν έχουν στη διάθεσή τους τα υλικά που μπορούν να βρουν στην Κύπρο.
Μετά είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ότι ετοίμασαν και να συγκρίνουν τη δική τους κουζίνα με τη Μεσογειακή.

Στη συνέχεια παρακολούθησαν με πολλή προσοχή κάποια θεωρητικά μαθήματα του Προγράμματος μαζί με τους φοιτητές του KES College.

Στο τέλος, τόσο οι φιλοξενούμενοι όσο και οι φοιτητές του KES College εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για τέτοιες ανταλλαγές, που φέρνουν τους νέους από διαφορετικές χώρες και κουλτούρα πιο κοντά και τους δίνουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν γνώσεις και εμπειρίες.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










312