Tο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, σε συνεργασία µε την καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Θεσαλλονίκης κ. Δήμητρα Κογγίδου (φωτογραφία από περσινή εκδήλωση), θα προσφέρει τριήμερο απογευματινό σεμινάριο-εργαστήριο για εκπαιδευτικούς όλως των βαθμίδων.
Κάθε εκπαιδευτικός που θα συμμετέχει στο πρόγραµµα επιµόρφωσης, θα παρακολουθήσει τρεις συναντήσεις διάρκειας 3 ωρών η καθεµιά. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 26, 27 και 28 Φεβρουαρίου στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο από τις 3:30 μ.μ. μέχρι τις 6:00 μ.μ.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους/τις εκπαιδευτικούς που επιθυµούν να συµµετάσχουν στα σεµινάρια, µπορεί να γίνει µε υποβολή αίτησης, µέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρµας εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy) στην κατηγορία εξειδικευμένα σεμινάρια, από τις 29 Ιανουαρίου 2013 µέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου 2013. Τονίζεται ότι σε περίπτωση µεγάλου αριθµού αιτήσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, αφού ο αριθμός συμμετεχόντων δε θα υπερβεί τους 30.
Για την επιτυχή καταχώριση των ηλεκτρονικών αιτήσεων, είναι απαραίτητη η προηγούµενη εγγραφή των εκπαιδευτικών (που ενδιαφέρονται να συµµετάσχουν στα σεµινάρια) ως χρηστών στην ηλεκτρονική πλατφόρµα εγγραφών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy). Οδηγίες για τη διαδικασία εγγραφής στην ηλεκτρονική πλατφόρµα φιλοξενούνται στην οικοσελίδα του ιστοχώρου (http://www.pi-eggrafes.ac.cy).
Παρακαλείστε να ενηµερώσετε τους/τις εκπαιδευτικούς του σχολείου σας για την έναρξη του σεµιναρίου, ώστε να προβούν έγκαιρα στις απαραίτητες ενέργειες σύμφωνα με την εγκύκλιο.