Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο και Open Box προσφέρουν δωρεάν φοίτηση στο «How to build astart up»


 Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και η Open Box Communication στο πλαίσιο του προγράμματος ΜΒΑ προσφέρουν πέντε θέσεις δωρεάν φοίτησης στο νεοσύστατο πρόγραμμα Επιχειρηματικότητας “How to build a startup”. Αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν από φοιτητές του μεταπτυχιακού προγράμματος ΜΒΑ του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου αλλά και από νέους, άνεργους πτυχιούχους με αποδεδειγμένη γνώση αγγλικών.

Το πρόγραμμα εστιάζεται σε πρακτικά εργαστήρια, όπου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν καινοτόμες μεθοδολογίες επιχειρηματικότητας (Blank, Osterwalder, Aulet), και θα συνεργαστούν με άτομα από διαφορετικούς κλάδους όπως και με εξωτερικούς μέντορες, για να φέρουν εις πέρας τη δημιουργία νεοσύστατης εταιρίας.

Για ακόμη μια φορά, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έμπρακτα συμπαραστέκεται στους νέους επιστήμονες και στέλνει και με αυτό τον τρόπο το μήνυμα ότι η επένδυση στην επιχειρηματικότητα είναι μια διέξοδος από την οικονομική κρίση που επηρεάζει σε μεγαλύτερο βαθμό τους νέους της χώρας μας.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει ένα ακαδημαϊκό τετράμηνο, με έναρξη δραστηριοτήτων στις 9 Φεβρουαρίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν πλήρες βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση 

entrepreneurship@euc.ac.cy μέχρι τις 28 Ιανουαρίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Βικτώρια Μακρή στο τηλέφωνο 22713250




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










126