Ευθ. Δίπλαρος: Προσπαθούν να με εμπλέξουν σε υπόθεση ενοικίασης υποστατικού στο ΤΕΠΑΚ


Ο βουλευτής του ΔΗΣΥ Ευθύμιος Δίπλαρος με ανακοίνωσή του καταγγέλλει προσπάθεια να τον εμπλέξουν σε υπόθεση ενοικίασης συγκεκριμένου υποστατικού από ιδιώτη προς το ΤΕΠΑΚ αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι από τη συγκεκριμένη πράξη είχε προσωπικό όφελος.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή του:  

         «Μετά λύπης μου πληροφορήθηκα ότι άτομα του Πανεπιστημίου, θέλοντας να με πλήξουν προσωπικά, παρέδωσαν σε δημοσιογράφο παραπλανητικά στοιχεία τα οποία επιχειρούν να με εμπλέξουν σε υπόθεση ενοικίασης συγκεκριμένου υποστατικού από ιδιώτη προς το ΤΕΠΑΚ αφήνοντας μάλιστα υπονοούμενα ότι από τη συγκεκριμένη πράξη είχα προσωπικό όφελος.

         Ως εκ τούτου επιθυμώ να ξεκαθαρίσω ότι η πράξη αυτή, έγινε τον Απρίλιο του 2010, οπότε και φιλικό προς την οικογένεια μου άτομο με παρακάλεσε όπως τον βοηθήσω προκείμενου να διαθέσει προς ενοικίαση την πολυκατοικία που είχε ανεγείρει τότε. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος (70 χρόνων) ζήτησε τη βοήθεια μου ως δημοσιογράφος αλλά  και ως δημοτικός σύμβουλος αφού ο ίδιος δεν είχε την ικανότητα να το πράξει μόνος του εξαιτίας και της ηλικίας του.

       Χωρίς κανένα προσωπικό όφελος τον έφερα σε επικοινωνία με διάφορα άτομα που ενδιαφέρονταν να ενοικιάσουν κάποιο ακίνητο, ένας εκ των ενδιαφερομένων ήταν και το ΤΕΠΑΚ, που τότε έψαχνε χώρους για κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του Πανεπιστημίου.

      Η ηλεκτρονική αλληλογραφία που ανταλλάχτηκε μεταξύ του ΤΕΠΑΚ και του ιδιοκτήτη διαμέσου του προσωπικού μου λογαριασμού έγινε εξ ανάγκης αφού ο ιδιοκτήτης δεν είχε καμία γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών και αποτάθηκε σε μένα για να τον βοηθήσω. Εάν στα emails που έχω ανταλλάξει με τους λειτουργούς του ΤΕΠΑΚ ανέφερα τον συγκεκριμένο κύριο ως θείο μου είναι απλά για να καταδείξω τον σεβασμό μου στον εν λόγω κύριο κι όχι την οποιαδήποτε συγγένεια εξ αίματος. 

      Σήμερα και μετά την πάροδο έξι σχεδόν χρόνων, πληροφορήθηκα ότι κάποιοι προσπαθούν να φέρουν το θέμα στη δημοσιότητα έχοντας ως μόνο σκοπό να διασύρουν το άτομο μου. Λασπολογώντας κατάφορα εναντίον μου επιχειρούν να στήσουν μια σκευωρία χωρίς προηγούμενο αφού μάλιστα επικαλούνται δήθεν έγγραφο του κτηματολογίου (όπου αναγράφεται το όνομα μου χειρόγραφα) αλλά και αλληλογραφία - emails. Έγγραφο του Κτηματολογίου ή συμβόλαιο συμφωνίας το οποίο ουδέποτε υπέγραψα.

       Προσωπικά έχω ήδη αποστείλει προς το Συμβούλιο του ΤΕΠΑΚ επιστολή, ημερομηνίας 28/12/2015, με την οποία ζήτησα πάραυτα εξηγήσεις για το περιστατικό αφού τέτοιες ενέργειες δεν αποσκοπούν σε τίποτα άλλο πάρα να πλήξουν το άτομο μου. Επιφυλάσσομαι για όλα τα νομικά μου δικαιώματα προς αποκατάσταση της αλήθειας.

      Σας ευχαριστώ και εύχομαι σε όλους καλό και ευλογημένο το νέο έτος».   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










189