Ευχαριστίες Γονέων Μέσης για επιμήκυνση χρονοδιαγραμμάτων για τις τελικές εξετάσεις Γυμνασίων


  Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης με ανακοίνωσή της «επιθυμεί να ευχαριστήσει το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και ιδιαίτερα τον Διευθυντή Μέσης Γενικής Εκπαίδευσης Δρα Κυπριανό Λούη, για την άμεση ανταπόκρισή τους στην παράκληση της Συνομοσπονδίας για επιμήκυνση των χρονοδιαγραμμάτων που αφορούν τις τελικές εξετάσεις Γυμνασίων.

Η Συνομοσπονδία ενεργώντας με μόνο γνώμονα το συμφέρον των μαθητών, αποτάθηκε στη ΔΜΕ και ζήτησε όπως δοθεί περισσότερος χρόνος πριν από κάθε εξέταση για επαρκή προετοιμασία. Η παράκληση των Γονιών εισακούστηκε από την ΔΜΕ και προέβη άμεσα στις απαραίτητες ρυθμίσεις. Με τη δοθείσα επιμήκυνση δίνεται περισσότερος χρόνος για μελέτη πριν από κάθε εξέταση και οι μαθητές μπορούν, χωρίς άγχος και πιεστικά χρονοδιαγράμματα, να μπορέσουν να προετοιμαστούν για τις τελικές τους εξετάσεις.

Ευχαριστίες αποδίδει στους διευθυντές των σχολείων, στους εκπαιδευτικούς, στην ΟΕΛΜΕΚ και στο Σύνδεσμο Ελλήνων Διευθυντών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου, για την κατανόηση και προθυμία τους να συμβάλουν στην ομαλότερη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Η Συνομοσπονδία ευελπιστεί στη συνέχιση και ενδυνάμωση της παραγωγικής και αποτελεσματικής συνεργασίας με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, τη Διεύθυνση Μέσης Εκπαίδευσης, την ΟΕΛΜΕΚ και τον Σύνδεσμο Διευθυντών για το καλό των μαθητών, της Παιδείας και του δημόσιου σχολείου».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










145