Γ. Τάσου για τη χθεσινή συνεδρία της Επ. Παιδείας: Στο τέλος γίναμε όλοι σοφότεροι


Ποτέ δεν υπήρξε πρόθεση της  Βουλής να επέμβει στην αυτονομία του Πανεπιστημίου Κύπρου. Αυτός ο διάλογος που έγινε μας έκανε όλους σοφότερους. Αυτό τονίζει στο Paideia-News o πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας της Βουλής Γεώργιος Τάσου μετά από τη χθεσινή συζήτηση της επιτροπής στη διάρκεια της οποίας αποφασίστηκε η αποδέσμευση των πλείστων κονδυλίων των δυο δημόσιων πανεπιστημίων.

Ο κ. Τάσου είπε ότι στην προσπάθεια όλων μας για εξυγίανση ο διάλογος με το Πανεπιστήμιο Κύπρου μπήκε σε νέα βάση. Συνεχίζοντας επισήμανε ότι στόχος της Βουλής δεν είναι να προκαλεί προβλήματα στο Πανεπιστήμιο.

Καταλήγοντας  ακολούθως έστειλε το μήνυμα ότι η Επιτροπή Παιδείας της Βουλής, περί τα μέσα Σεπτεμβρίου έχει τη διάθεση να συνεδριάσει εκ νέου  και να προχωρήσει στην αποδέσμευση και των υπόλοιπων κονδυλίων που άφησε σταυρωμένα στη σημερινή της συνεδρία.   

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










299