Γονείς Μέσης για δοκίμιο Χημείας: Διαβεβαιώσεις ΥΠΠ για ασφαλιστικές δικλείδες υπέρ των μαθητών


Με ανακοίνωσή της ηΣυνομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης αναφέρει:

«Μετά από σωρεία παραπόνων από μαθητές και γονείς σχετικά με προβλήματα τα οποία εντοπίστηκαν στο εξεταστικό δοκίμιο της Χημείας και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας ως Παγκύπρια Συνομοσπονδία επικοινωνήσαμε άμεσα με τον Υπουργό Παιδείας και την Υπηρεσία Εξετάσεων και ζητήσαμε άμεση διερεύνηση του θέματος και διακρίβωση αν όντως υπήρξε πρόβλημα με το γραπτό δοκίμιο. Παράλληλα ζητήσαμε όπως ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προς όφελος των υποψηφίων.

Η Παγκύπρια Συνομοσπονδία βρισκόταν σε διαρκή επαφή με την Αρμόδια Αρχή ούτως ώστε το θέμα να τύχει της κατάλληλης διερεύνησης και να ληφθεί η καλύτερη απόφαση για το καλό όλων όσων παρακάθισαν στην γραπτή εξέταση. Στην ανακοίνωση της η Υπηρεσίας Εξετάσεων αναφέρει ότι δεν υπάρχει λάθος στο γραπτό δοκίμιο της Χημείας και διαβεβαιώνουν ότι έχουν δοθεί οδηγίες και έχουν μπει ασφαλιστικές δικλείδες από τους βαθμολογητές ώστε η βαθμολόγηση να είναι υπέρ των μαθητών/τριών.

Καλούμε τους μαθητές να μην ανησυχούν και να συνεχίσουν με ηρεμία το υπόλοιπο της εξεταστικής τους δοκιμασίας  η οποία και φτάνει στο τέλος της αύριο

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Συνομοσπονδία από την έναρξη των Παγκυπρίων Εξετάσεων παρακολούθησε με προσοχή κάθε γραπτή εξέταση και βρίσκεται σε συνεχή επαφή με μαθητές/μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και την Αρμόδια Αρχή,  ούτως ώστε να είναι σε θέση να αντιδράσει άμεσα σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορούσε να παρουσιαστεί. Για εμάς το μόνο που έχει σημασία είναι η διασφάλιση του αδιάβλητου των Παγκυπρίων Εξετάσεων και το συμφέρον των μαθητών/μαθητριών».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.Newsletter26