Γονείς Μέσης: Θέμα ασφάλειας των παιδιών μας στα σχολεία λόγω των καιρικών συνθηκών


Με ανακοίνωση της  η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης αναφέρει:

«Μετά τις πρόσφατες έντονες βροχοπτώσεις και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, έχουν παρουσιαστεί σοβαρά προβλήματα σε σχολικές μονάδες.

Ως Οργανωμένοι Γονείς, έχουμε στείλει επιστολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και στην Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών, με την οποία καλούμε όλους να προβούν άμεσα στους απαραίτητους ελέγχους, σε όλες τις σχολικές μονάδες και να λάβουν τάχιστα όλα τα απαραίτητα μέτρα σε περίπτωση που εντοπιστούν προβλήματα ή πιθανές εστίες προβλημάτων πριν μας προλάβουν δυσάρεστα και μη αναστρέψιμα  γεγονότα. Αν χρειαστεί να κλείσουν αίθουσες για την προστασία των παιδιών, και του προσωπικού, τότε αυτό πρέπει να γίνει.

Θέτουμε την ασφάλεια των παιδιών μας, αλλά και όλων των εργαζομένων στις σχολικές μονάδες, ως ύψιστη προτεραιότητα και η ευθύνη βαραίνει όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες αφού τα θέματα που άπτονται της υγείας και της ασφάλειας δεν θα έπρεπε να επιδέχονται καμία καθυστέρηση, καμία έκπτωση ή να καθυστερούν από τυπικές και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










236