H πρώτη έκθεση καριέρας στoν κλάδο φιλοξενίας και τουρισμού από το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus


Υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού

Το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus, πιστό στη δέσμευσή του για διασύνδεση με το χώρο της αγοράς εργασίας και στην προώθηση της απασχολησιμότητας των φοιτητών του, πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία την 1η Έκθεση Καριέρας στον τομέα της Φιλοξενίας και του Τουρισμού, την Πέμπτη 28 Μαρτίου. Η Έκθεση διεξήχθη υπό την αιγίδα του Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σάββα Περδίου και την στήριξη του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων (ΠΑ.ΣΥ.ΞΕ) και του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ.ΞΕ).

Την έκθεση άνοιξαν με ομιλίες τους ο Κοσμήτορας της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου, Δρ. Λούκας Γλύπτης, ο Υφυπουργός Τουριστού κ. Σάββας Περδίος, ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου UCLan Cyprus κ. Φλώρος Βονιάτης, ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Γιάννης Καρούσος και ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Συνδέσμου Διευθυντών Ξενοδοχείων (ΠΑ.ΣΥ.ΔΥ.ΞΕ), κ. Χρήστος Αγγελίδης.

Οι εταιρίες που συμμετείχαν στην 1η Έκθεση Καριέρας στον τομέα Φιλοξενίας και Τουρισμού  του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus ήταν:

Sunnyseekers Hotels, Tsokkos Hotels, Palm Beach Hotel, Lordos Hotel, Adam’s Beach Hotel, Maris Mare Hotels, Nestor Hotel, Nissaki Beach Restaurant, Tasia Maris Oasis Hotel, Lebay Hotel, PHC Franchise Restaurants, Burger King Cyprus, Pizza Hut, Hobo Restaurant, KFC Restaurant, Café Nero, Wagamama, Jamie’s Italian Restaurant T.G.I Fridays, Hard Rock Café, Loutsiana Hotel Apartments, Bella Napa Hotel, Nautical Club Larnaca, Crystal Springs Hotel, Alion Hotel, 2BeConnected,  Pernera Hotel and Henipa Crown Hotel.

Από την έκθεση επωφελήθηκαν άτομα που αναζητούν μια καλύτερη επαγγελματική σταδιοδρομία, καθώς και μαθητές Λυκείου, φοιτητές, απόφοιτοι και επαγγελματίες του χώρου. Όλοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν σημαντικούς εργοδότες του κλάδου και να συζητήσουν μαζί τους τις υφιστάμενες ευκαιρίες εργοδότησης σε ξενοδοχεία και εστιατόρια της Κύπρου.

Στόχος του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus είναι να βοηθήσει στη γεφύρωση του χάσματος μεταξύ της ανάγκης των ξενοδοχείων και εστιατορίων της χώρας να προσλάβουν νέους απόφοιτους υψηλής κατάρτισης, και της σπουδαιότητας για τους φοιτητές να αποκτήσουν την απαραίτητη για την ανέλιξή τους, επαγγελματική εμπειρία.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










177