Η απορριφθείσα τροπολογία Περδίκη για εξαιρέσεις από την παγοποίηση των προαγωγών


Το  Paideia-News.com παραθέτει το πλήρες κείμενο της τροπολογίας Περδίκη στην πρόταση ΔΗΣΥ για παγοποίηση των προαγωγών η οποία απορρίφθηκε. Ο κ. Περδίκης εισηγήθηκε να εξαιρεθούν διάφοροι τομείς, μεταξύ των οποίων και η παιδεία.
 «Προτεινόμενη τροπολογία του βουλευτή του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών κ. Γιώργου Περδίκη στην πρόταση νόμου «Ο περί Απαγόρευσης Πλήρωσης Κενών Θέσεων στο Δημόσιο και Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα και στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου»
Γίνεται εισήγηση για τροποποίηση του άρθρου 2 της υπό αναφορά πρότασης νόμου, με την αντικατάσταση του ορισμού του όρου «δημόσιος τομέας» με τον ακόλουθο νέο ορισμό:
«δημόσιος τομέας» σημαίνει τη δημόσια υπηρεσία, τη δικαστική υπηρεσία, κάθε ανεξάρτητη υπηρεσία και αρχή για την οποία γίνεται πρόνοια στον ετήσιο κρατικό προϋπολογισμό εξαιρουμένων της αστυνομίας, της πυροσβεστικής υπηρεσίας, της δημόσιας εκπαιδευτικής υπηρεσίας, του κυπριακού στρατού και του Υπουργείου Υγείας:
 Νοείται ότι, από τον ορισμό του όρου «δημόσιος τομέας» εξαιρείται κάθε προνοούμενη στο Σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας θέση ή οποιαδήποτε άλλη θέση προνοούμενη από ειδικό νόμο, η πλήρωση της οποίας εμπίπτει στην αρμοδιότητα του Προέδρου της Δημοκρατίας ή του Υπουργικού Συμβουλίου».

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










175