Η Ελένη Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique σε συναυλία στο Πανεπιστήμιο Κύπρου


Η Ελένη Τσαλιγοπούλου με τη νέα μπάντα της, τους bogaz musique, θα δώσει μια μοναδική συναυλία στην Πανεπιστημιούπολη του Πανεπιστημίου Κύπρου στις 19 Ιουνίου 2015 στις 21:00. Μια συναυλία που συνταιριάζει τη Δύση με την Ανατολή.

Boğaz  σημαίνει πορθμός, πέρασμα, ρεύμα αέρα που φυσά σε ένα πέρασμα. Ακριβώς όπως η φωνή της Ελένης Τσαλιγοπούλου. Μια φωνή που περνά με χαρακτηριστική άνεση, σαν αεράκι που φυσά, από τα ηχοχρώματα και τη συγκίνηση της Ανατολής στην ένταση και το πάθος της Δύσης.

Το σχήμα της Ελένης Τσαλιγοπούλου με τους bogaz musique, απαρτίζεται από εξαιρετικούς μουσικούς, συνιστώντας μία δημιουργική μουσική ομάδα, που εξελίσσεται, πειραματίζεται, «πειράζει», ενώνει το καινούριο με το παλιό, την Ανατολή με τη Δύση και διαμορφώνει ένα σύγχρονο, ελκυστικό, ηχητικό τοπίο. 

Η Τσαλιγοπούλου και οι boğaz musique θα παρουσιάσουν τη νέα τους συναυλιακή πρόταση ενώνοντας με τρόπο απρόσμενο και γοητευτικό όλες τους τις μεγάλες μουσικές αγάπες. Με φρέσκο, σαρωτικό ήχο, που καλύπτει μοναδικά την απόσταση από την παράδοση έως τον ηλεκτρισμό και την pop διάσταση των σύγχρονων μεγάλων επιτυχιών της Ελένης. Η ερμηνεία της, ο τρόπος που επικοινωνεί με το κοινό στα live της, η νέα ηχητική προσέγγιση, η επιλογή των τραγουδιών και οι εκπλήξεις στη σύνδεση της μουσικής με την ποίηση, υπόσχονται ένα απολαυστικό και άκρως ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

Οι boğazmusique είναι οι:

Χατζηκωνσταντίνου Σπύρος - κιθάρες, μπαγλαμά, λούπες

Καλαμάρας Βαγγέλης - τύμπανα

Αριστείδης Χατζησταύρου - κιθάρες

Απόστολος Τσαρδάκας - κανονάκι, βιολί

Χάρης Κελλάρης - κοντραμπάσο

Αργύρης Διαμαντής – κρουστά

Ήχοληψία - Τάκης Σπυρόπουλος

Φωτισμοί - Νεκταρία Εμμανουηλίδου

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν στο Ταμείο Ευημερίας των Φοιτητών καθώς και στο Γραφείο Αποφοίτων, για την ενίσχυση των δράσεών του προς όφελος των δεκάδων χιλιάδων  αποφοίτων και φοιτητών του Πανεπιστημίου Κύπρου.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










124