Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων διοργανώνει το Σάββατο το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο


Η Παγκύπρια Σχολή Γονέων μέσα στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών και της προσφοράς της,διοργανώνει το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο με θέμα:  «2η Δεκαετία του 21ου Αιώνα στην Κύπρο.Οικογένεια - Εκπαίδευση - Προοπτικές»

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013 ώρα 9:30 – 13:30στην Αίθουσα Τελετών Πανεπιστημίου Κύπρου Καλλιπόλεως 75 στη Λευκωσίακαι τελεί υπότην αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κυριάκου Κενεβέζου.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετίσουν ο κ. Νίκος Μουλαζίμης Πρόεδρος της Παγκύπριας Σχολής Γονέων, ο κ. Γεώργιος Τάσου Πρόεδρος Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παιδείας και ο κ. Κυριάκος Κενεβέζος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού.

Εισηγητές:

Δρ Κώστας Φάντη, Επίκουρος Καθηγητής Αναπτυξιακής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με το θέμα: «Αντι-κοινωνική συμπεριφορά: Οικογένεια, σχολείο και παιδί».

Δρ Χρυσή Χατζηχρήστου, Καθηγήτρια Σχολικής Ψυχολογίας, Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σχολικής Ψυχολογίας και του Κέντρου Έρευνας και Εφαρμογών Σχολικής Ψυχολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με το θέμα:«Προάγοντας το θετικό κλίμα και την ψυχική ανθεκτικότητα στο σχολείο και στην οικογένεια».

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση. Θα δοθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Χορηγός: Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού.

Υποστηρικτές: Ομοσπονδίες &Συνομοσπονδίες Συνδέσμων Γονέων Προδημοτικής Δημοτικής, Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης, ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










199