Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης των πρωτοετών φοιτητών του KES College για το 2018 - 2019


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 η Ημέρα Ενημέρωσης και Καθοδήγησης (Orientation Day) των πρωτοετών φοιτητών του KES College για το Ακαδημαϊκό Έτος 2018-2019.

Η ημέρα αυτή ήταν αποκλειστικά αφιερωμένη στους πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι με μεγάλη ανυπομονησία αναμένουν να ξεκινήσουν τις σπουδές τους και ταυτόχρονα ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

Το προαύλιο του Κολλεγίου κατακλύστηκε από τους πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι παρέλαβαν όλο το ενημερωτικό υλικό που αφορά το Κολλέγιο και το Πρόγραμμα Σπουδών που επέλεξαν και γνωρίστηκαν με τους συμφοιτητές τους, τους Συντονιστές του Προγράμματος Σπουδών τους καθώς επίσης και με όλο το προσωπικό του Κολλεγίου.

Το Διοικητικό και Ακαδημαϊκό προσωπικό καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές και τους ευχήθηκε μία δημιουργική και παραγωγική χρονιά. Οι Συντονιστές των Προγραμμάτων Σπουδών ενημέρωσαν αναλυτικά τους φοιτητές για τους Κανονισμούς του Κολλεγίου και τα θέματα που αφορούν το κάθε Πρόγραμμα Σπουδών χωριστά και ακολούθησε ξενάγηση στους χώρους του Κολλεγίου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε ειδική εκπαίδευση αναφορικά με την Πλατφόρμα Ηλεκτρονικής Μάθησης του Κολλεγίου, έγινε ενημέρωση για τους κανονισμούς λειτουργίας της Βιβλιοθήκης ως επίσης και της ηλεκτρονικής Βιβλιοθήκης.

Αρμόδια λειτουργός ενημέρωσε τους φοιτητές για το Γραφείο Erasmus του Κολλεγίου, τις δυνατότητες που τους παρέχει το Πρόγραμμα Erasmus+ και τους παρότρυνε να άπτονται της ευκαιρίας και να το αξιοποιούν κατά την διάρκεια των σπουδών τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Την Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018 αρχίζει το πρώτο εξάμηνο του Ακαδημαϊκού Έτους 2018 – 2019 και οι πρωτοετείς φοιτητές του KES College πανέτοιμοι θα προσέλθουν για το νέο τους ξεκίνημα.

Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.kescollege.ac.cy ή στο τηλέφωνο 22875737.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










161