Ημερίδα Ενημέρωσης Erasmus+ :Υποβολή Αιτήσεων 2019


 Οι Εθνικές Υπηρεσίες του Προγράμματος Erasmus+ στην Κύπρο, το ΙΔΕΠ Διά Βίου Μάθησης (για τους τομείς της Εκπαίδευσης και Κατάρτισης) και ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου (για τον τομέα της Νεολαίας), με την ευκαιρία της δημοσίευσης της πρόσκλησης για υποβολή προτάσεων για το 2019, διοργανώνουν ημερίδα πληροφόρησης για το Πρόγραμμα Erasmus+.

Στόχος της εν λόγω ημερίδας είναι η παροχή πληροφοριών για τις αποκεντρωμένες Δράσεις του Προγράμματος Erasmus+ τις οποίες διαχειρίζονται σε εθνικό επίπεδο.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2018, μεταξύ των ωρών 16:00 και 19:30 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ημερίδα να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά  το αργότερο μέχρι τις 3 Δεκεμβρίου 2018.

Κατά τη διάρκεια ης εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με δικαιούχους σχεδίων που επιχορηγήθηκαν από το πρόγραμμα τα προηγούμενα χρόνια.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της εκδήλωσης, τις παρουσιάσεις και τη δήλωση συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην καταχώρηση της σχετικής εκδήλωσης  στην ιστοσελίδα μας https://bit.ly/2KKQZYu




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










517