Καπνογόνα αντί βιβλίων στη τσάντα μαθητή Λυκείου στη Λεμεσό


Έκπληκτοι έμειναν οι αστυνομικοί που ερεύνησαν τσάντα που εγκατέλειψε μαθητής, μαζί με το μοτοποδήλατο του, στο πλαίσιο εκστρατείας της τροχαίας Λεμεσού, για πρόληψη τροχαίων παραβάσεων από μαθητές. Αντί βιβλίων, η σχολική τσάντα περιείχε 12 καπνογόνα και ένα πανό.

Όπως ανέφερε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, γύρω στις 8 το πρωί στον κυκλικό κόμβο Αγίας Φύλας, μέλη της τροχαίας Λεμεσού και της ομάδας Ζ, εντόπισαν  ομάδα μαθητών που επέβαινε σε μοτοποδήλατα και όταν τους ζητήθηκε να σταματήσουν για έλεγχο, αυτοί τράπηκαν σε φυγή. Ένας εξ αυτών κατέβηκε από το μοτοποδήλατο του, πέταξε στη μέση του δρόμου τη σχολική του τσάντα και εξαφανίστηκε πεζός.

Στη τσάντα εντοπίστηκαν τα 12 καπνογόνα και το πανό, ενώ από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι το μοτοποδήλατο ανήκει σε 16χρονο μαθητή Λυκείου, ο οποίος αναζητείται για ανάκριση.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, η οποία θα συνεχιστεί για όλη την εβδομάδα, κατασχέθηκαν 5 μοτοποδήλατα, από τα οποία τα 2 ήταν τροποποιημένα και 3 δεν έφεραν πινακίδες εγγραφής. Επίσης, έγιναν δεκάδες καταγγελίες μαθητών οι οποίοι οδηγούσαν μοτοποδήλατα χωρίς να φέρουν προστατευτικό κράνος.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










198