KES College: Αξιολόγηση–Πιστοποίηση 4ετούς Προγράμματος Σπουδών Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων


To KES College με υπερηφάνεια και χαρά ανακοινώνει τη Νέα Αξιολόγηση-Πιστοποίηση του 4ετούς Προγράμματος Σπουδών "Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" που οδηγεί στην απόκτηση Πτυχίου από το Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε).

Το Πρόγραμμα αυτό προσφέρει τις εξής δύο εξειδικεύσεις:

-          "Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" με επικέντρωση στις Γαστρονομικές Τέχνες, 4 Έτη, Πτυχίο

-          "Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" με επικέντρωση στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, 4 Έτη, Πτυχίο

Οι φοιτητές των πιο πάνω Αξιολογημένων - Πιστοποιημένων εξειδικεύσεων του Προγράμματος Σπουδών "Διεύθυνση Επισιτιστικών Επιχειρήσεων" επωφελούνται της Κρατικής Χορηγίας μέχρι €3.420 το χρόνο καθώς και του Φοιτητικού Πακέτου – Φοιτητικής Μέριμνας (με ειδικά κριτήρια)!

Οι εξειδικεύσεις αυτές παρέχουν θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις για την παρασκευή εδεσμάτων για προσωπικό πρώτης γραμμής και ευκαιρίες εξάσκησης σε ένα πλατύ φάσμα γνώσεων και δεξιοτήτων τόσο για άτομα πρώτης γραμμής, όσο όμως και για το προσωπικό που έχει εποπτικά καθήκοντα στον τομέα των γαστρονομικών τεχνών. Η αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων για τα άτομα που θα απασχοληθούν σε διευθυντικές θέσεις στον τομέα των γαστρονομικών τεχνών είναι στόχος των 2 αυτών εξειδικεύσεων.

Εδώ ας σημειωθεί ότι το KES College προσφέρει ήδη άλλα 2 Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα προγράμματα σπουδών Διετούς και Τριετούς φοίτησης (γλώσσα διδασκαλίας η Ελληνική) με δύο εξειδικεύσεις το καθένα:

  • «Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική» με επικέντρωση στις Γαστρονομικές Τέχνες, 2 έτη, Δίπλωμα
  • «Γαστρονομικές Τέχνες, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική» με επικέντρωση στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, 2 έτη, Δίπλωμα
  • «Διεύθυνση Γαστρονομικών Τεχνών, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική» με επικέντρωση στις Γαστρονομικές Τέχνες, 3 έτη, Ανώτερο Δίπλωμα
  • «Διεύθυνση Γαστρονομικών Τεχνών, Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική» με επικέντρωση στην Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική, 3 έτη, Ανώτερο Δίπλωμα

Επίσης, το KES College προσφέρει επιπλέον ακόμη 1 Αξιολογημένο – Πιστοποιημένο πρόγραμμα σπουδών Τριετούς φοίτησης (γλώσσα διδασκαλίας η Αγγλική) με την επωνυμία:

  • Food Preparation & Culinary Arts

Το KES College διαθέτει 4 σύγχρονα εργαστήρια Μαγειρικής / Αρτοποιίας - Ζαχαροπλαστικής, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όλα τα σύγχρονα μηχανήματα και σκεύη παρασκευής και σερβιρίσματος. Οι Απόφοιτοι των Προγραμμάτων Σπουδών μπορούν να εργαστούν σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, κρουαζιερόπλοια, επιχειρήσεις catering, αερογραμμές (ετοιμασία γευμάτων) και καθώς έχουν όλα τα εφόδια μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση.

Το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 του KES College θα είναι ακόμα περισσότερο ενισχυμένο με Αξιολογημένα – Πιστοποιημένα Προγράμματα Σπουδών που εγγυώνται ένα λαμπρό και επιτυχημένο επαγγελματικό μέλλον στους φοιτητές τους.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ποικιλία επιλογών που προσφέρονται σε υποψήφιους φοιτητές για ολοκληρωμένες σπουδές στις Γαστρονομικές Τέχνες (Μαγειρική), Αρτοποιία και Ζαχαροπλαστική μπορείτε να κλείσετε ραντεβού στο τηλέφωνο 22875737, κ. Παναγιώτης Χατζησυμεού.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










127