KES College: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Τελετή Αποφοίτησης για την ακαδημαϊκή χρονιά 2014-15


Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία, η καθιερωμένη Τελετή Αποφοίτησης του KES College για την Ακαδημαϊκή Χρονιά 2014 – 2015. Την τελετή τίμησε με την παρουσία του ο έντιμος Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του Κολλεγίου:

«Το KES College πρωτοστατεί στην προσφορά επαγγελματικών προγραμμάτων σπουδών, τα οποία δίνουν μεγάλες ευκαιρίες για εργοδότηση στους Κύπριους αλλά και ξένους νέους και νέες. Αυτή τη στιγμή, το KES College προσφέρει συνολικά 25 προγράμματα σπουδών με διάρκεια από 2 μέχρι 4 χρόνια, από τα οποία τα 17 είναι αξιολογημένα – πιστοποιημένα. 

Η Τελετή Αποφοίτησης άρχισε με δέηση από τον Χωρεπίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, ο οποίος απευθυνόμενος στους τελειόφοιτους τούς συνεχάρη για την ολοκλήρωση τών σπουδών τους επειδή, όπως είπε, “κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ένα όπλο, το οποίο θα τους βοηθήσει να καταξιωθούν επαγγελματικά μέσα στην κυπριακή κοινωνία και να είναι χρήσιμοι και ωφέλιμοι για τον τόπο τους”.

Ακολούθησε σύντομο μουσικό πρόγραμμα από το μουσικό σχήμα της Σχολής Τυφλών “Μελοδύτες”, το οποίο δημιούργησε μια πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο Ιδρυτής και Διευθυντής του KES College κ. Θεόδωρος Π. Στυλιανού, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού για την παρουσία του στην εκδήλωση, αναφέρθηκε “στα προοδευτικά αλλά και σημαντικά βήματα που πραγματοποιήθηκαν στο KES College την ακαδημαϊκή χρονιά που πέρασε, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα την ακόμη μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή ανάπτυξη του Κολλεγίου”.

Η Τελετή Αποφοίτησης συνεχίστηκε με το Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων τής Ακαδημαϊκής Χρονιάς 2014 – 2015, το οποίο παρουσίασε ο Αναπληρωτής Διευθυντής του KES College κ. Πέτρος Θ. Στυλιανού. Ο κύριος Στυλιανού αναφέρθηκε επίσης και στο «Φοιτητικό πακέτο», το οποίο προσφέρεται από το Κράτος και την ανάγκη για δικαιότερη διαχείρισή του, ώστε να καλύπτει και τους φοιτητές των Αξιολογημένων κλάδων σπουδών των Ιδιωτικών Σχολών Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής, απευθύνοντας χαιρετισμό στην τελετή αποφοίτησης, δήλωσε ότι το KES College έχει πετύχει σημαντική πρόοδο στα προγράμματα σπουδών του και στην καθοδήγηση και ευρύτερη στήριξη των φοιτητών του. Στη συνέχεια συνεχάρη τη Διεύθυνση, το Διδακτικό και γενικά όλο το Διοικητικό και το υπόλοιπο προσωπικό της Σχολής, το οποίο όπως είπε, με συστηματική δουλειά έχει δημιουργήσει ένα σοβαρό Ίδρυμα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Την τελετή απονομής των τελικών τίτλων σπουδών τίμησαν με την παρουσία τους, εκτός από τον Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωποι κομμάτων, Ανώτερος λειτουργός του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, εκπρόσωποι των συντεχνιών ΣΕΚ και ΠΕΟ, εκπρόσωποι της Τράπεζας Κύπρου, εκπρόσωποι οργανώσεων, διευθυντές επιχειρήσεων, απόφοιτοι του KES College προηγούμενων χρόνων, φίλοι και εκτιμητές του έργου του KES College, γονείς, συγγενείς και φίλοι των φετινών τελειοφοίτων.

Ακολούθησε χαιρετισμός εκ μέρους των τελειοφοίτων από την τελειόφοιτη με την υψηλότερη βαθμολογία (98,90/100) κα Μαίρη Αγιομαμίτη, του Κλάδου Ιατρικών Επισκεπτών, η οποία ευχαρίστησε το Κολλέγιο και τους καθηγητές για τη βοήθεια και τη στήριξη που παρείχαν σε όλους τους φοιτητές κατά τη διάρκεια των σπουδών τους.

Το πρόγραμμα της τελετής ολοκληρώθηκε με τις απονομές βραβείων και των τίτλων σπουδών (Πτυχία, Ανώτερα Διπλώματα, Διπλώματα) στους τελειόφοιτους.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με δεξίωση του κοινού στους χώρους του Συνεδριακού Κέντρου μέσα στην καταπληκτική μουσική και τραγούδια τα οποία ακούγονταν από το μουσικό σχήμα της Σχολής Τυφλών “Μελοδύτες”».
Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.
Newsletter


153