Ξέσπασμα Ζήνας Πουλλή κατά της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας. Μίλησε για «εισαγόμενους σοφούς»


Σφοδρή επίθεση  κατά εκείνων  που αποφασίζουν την εκπαιδευτική πολιτική στο υπουργείο Παιδείας εξαπέλυσε σήμερα η Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας Ζηνα Πουλλή. Η πρωτοφανής επίθεση - ξέσπασμα της κ. Πουλλή έγινε από το βήμα του συνεδρίου που συνδιοργάνωσαν ο Σύνδεσμος Οικονομολόγων Καθηγητών Κύπρου και το  CIIM  με θέμα «Η επιχειρηματικότητα στην Εκπαίδευση».

Αφού τέλειωσε το χαιρετισμό του Υπουργού Παιδείας η Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης κατάγγειλε ότι στο Υπουργείο Παιδείας άλλοι  είναι εκείνοι που αποφασίζουν για τη Μέση Εκπαίδευση. Αυτή η αναφορά-καταγγελία της  είχε αποδέκτη τη Γενική Διευθύντρια Ολυμπία Στυλιανού, την οποία και τον παρελθόν  κατηγόρησε ότι την υποσκάπτει και της αφαιρεί εξουσίες. Προχωρώντας ακόμη ένα βήμα κατάγγειλε ότι η ίδια αποκλείστηκε από το πρόγραμμα Εκπαιδευτικής Μεταρρύθμισης, στο οποίο, όπως είπε, δεν συμμετέχει.  

Συνεχίζοντας σε έντονο ύφος, είπε ότι το ρόλο των ειδικών ανέλαβαν εισαγόμενοι σοφοί οι οποίοι είναι έξω από τις τάξεις. Απευθυνόμενη στους Οικονομολόγους καθηγητές  τους είπε για το ίδιο θέμα : «Εσείς που διδάσκετε στις τάξεις, πρέπει αν αποφασίζετε για το μέλλον των παιδιών μας».

Καταλήγοντας εξέφρασε την ελπίδα «σύντομα  να δούμε λίγο φως στο Υπουργείο Παιδείας»   




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










153