Μέρες Γνωριμίας Μεταπτυχιακών προγραμμάτων του CIIM


Μέρες γνωριμίας (Open Days) διοργανώνει το Cyprus International  Instituteof Management (CIIM), η κορυφαία σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στην Κύπρο.

Στη διάρκεια των συναντήσεων οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές, απόφοιτοι διαφόρων κλάδων σπουδών, αλλά και επαγγελματίες οι οποίοι επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους σκοπούς, το περιεχόμενο και τα πλεονεκτήματα των διεθνούς αναγνώρισης μεταπτυχιακών προγραμμάτων του CIIM, τις διαδικασίες εισδοχής, καθώς και για τις ευκαιρίες και δυνατότητες που παρέχει η Σχολή.

Επιπλέον, θα μπορέσουν να γνωρίσουν το διδακτικό προσωπικό και τους υπεύθυνους των προγραμμάτων, να συζητήσουν και να μοιραστούν απορίες και προβληματισμούς, τόσο με τους ίδιους, όσο και με το Διοικητικό Προσωπικό.

Οι Μέρες Γνωριμίας θα πραγματοποιηθούν σε Λευκωσία και Λεμεσό στις 27 Μαρτίου 2013 στις εγκαταστάσεις του CIIM (Λευκωσία, Λεωφόρος Ακαδημίας 21, 2107 Αγλαντζιά /Λεμεσό, Λεωφ. Γρίβα Διγενή & Αναστάση Σιούκρη Pamelva Building 3105, Γραφείο αρ. 105, Αγία Τριάδα) από τις 15:00 έως τις 20:00. Στις 10 Απριλίου η Μέρα Γνωριμίας θα γίνει στο Δημαρχείο του Δήμου Παραλιμνίου και στις 17 Απριλίου στο Ξενοδοχείο Annabelle στην Πάφο από τις 17:00 έως και τις 20:00.
Τα Προγράμματα που θα παρουσιαστούν είναι τα εξής:

  • Master of Business Administration (MBA)
  • Master of Public Sector Management (MPSM)
  • MSc in Management
  • MSc in Finance & Banking
  • MSc in Human Resource Management
  • MSc στην Εκπαιδευτική Ηγεσία και Διοίκηση

Τέλος το CIIM πρωτοπορώντας για ακόμη μια φορά δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους που δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στις συναντήσεις, να ενημερωθούν για τα προγράμματα της Σχολής, συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας στο http://www.ciim.ac.cy/open-days-spring-2013  ή μέσω ζωντανής σύνδεσης στο Skype με το όνομα Ciim.cyprus.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










118