Μεταπτυχιακά Προγράμματα Εξ Αποστάσεως (Distance Learning) από το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο


Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει προγραμματίσει να προσφέρει από τον Σεπτέμβριο/Οκτώβριο 2013 δύο μεταπτυχιακά προγράμματα με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, η Σχολή Τεχνών και Επιστημών της Αγωγής προσφέρει ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στις «Επιστήμες της Αγωγής», με κατεύθυνση «Εκπαιδευτική Ηγεσία» ή «Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση» (στην ελληνική γλώσσα), ενώ η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων προσφέρει ένα μεταπτυχιακό στη «Διοίκηση Επιχειρήσεων» (ΜΒΑ), στην αγγλική γλώσσα.

Η φυσική παρουσία των φοιτητών είναι απαραίτητη μόνο στις τελικές (γραπτές) εξετάσεις, οι οποίες διεξάγονται κατά μέσο όρο ένα τριήμερο κάθε εξάμηνο (Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή), ενώ, για τη διευκόλυνση των φοιτητών, θα προγραμματίζονται και προεραιτικές συμβουλευτικές συναντήσεις με τους διδάσκοντες.

Όλοι οι φοιτητές λαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις ηλεκτρονικά, ενώ η διαδικασία διδασκαλίας και μάθησης πραγματοποιείται μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης (Blackboard) που έχει εξασφαλίσει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο ειδικά για τα προγράμματα που προσφέρονται εξ αποστάσεως.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων (έναρξη μαθημάτων Σεπτέμβριος/ Οκτώβριος 2013) για τα παραπάνω προγράμματα ξεκινά την 1η Ιουνίου 2013 και διαρκεί μέχρι και την 31η Αυγούστου 2013.

Για λεπτομέρειες κάντε κλικ στο κάθε πρόγραμμα που ακολουθεί:

Leaflet MBA

Leaflet Εκπαιδευτική Ηγεσία

Leaflet Ειδική (Ενιαία) Εκπαίδευση

Υποχρεώσεις Φοιτητή

 




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










194