Ο Παντελής Νικολαΐδης απολογήθηκε στη Ζήνα Πουλλή για δυσφημιστικό δημοσίευμα


Μετά από απολογία του μέλους του ΚΔΣ της ΟΕΛΜΕΚ Παντελή Νικολαΐδη στη Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας Ζήνα Πουλλή στο δικαστήριο, για δυσφημιστικό δημοσίευμα, η κ. Πουλλή απέσυρε την αγωγή της.

Με δήλωσή της η κ. Πουλλή ανέφερε ότι μετα την απολογία απέσυρε την αγωγή της διότι σκοπός της αγωγής δεν ήταν να εισπράξει χρήματα και για τον λόγο αυτό η αγωγή δεν στράφηκε κατά των εφημερίδων που δημοσίευσαν τα λιβελογραφήματα".

Ακολουθεί η απολογία Νικολαΐδη μέσω του δικηγόρου του, Β. Πουργουρίδη:

 «Δηλώνω ότι ο εναγόμενος προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση - απολογία προς την ενάγουσα: «Σε σχέση με τα δημοσιεύματα στην Εφημερίδα Πολίτης της Κυριακής, ημερομηνίας 10.6.2007, με τίτλο «Νέο - αποικιοκρατικές νοοτροπίες στο Υπουργείο Παιδείας» και ημερομηνίας  21.10.2007 με τίτλο «Εκπαιδευτικός Διοικητικός Αναχρονισμός», ο υποφαινόμενος Παντελής Νικολαϊδης, αποσύρω το περιεχόμενο των πιο πάνω δημοσιευμάτων σε σχέση με την ενάγουσα, κυρία Ζήνα Πουλλή, Διευθύντρια Μέσης Εκπαίδευσης, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, καθότι η κριτική που ασκείται με αυτά είναι άστοχη και άδικη και εκφράζω την απολογία μου και τη λύπη μου προς αυτή, αν με τα εν λόγω δημοσιεύματα έθιξα καθ' οιονδήποτε τρόπο το ήθος, την προσωπικότητα, αντικειμενικότητα και την εκπαιδευτική και διοικητική της επάρκεια Ταυτόχρονα εκφράζω τη λύπη μου για οποιαδήποτε ταλαιπωρία υπέστη η ίδια ή και η οικογένεια της από τα εν λόγω δημοσιεύματα».

Η απόφαση στο πιο κάτω έγγραφο:




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










167