Οι Γονείς Μέσης εύχονται στους τελειόφοιτους καλή επιτυχία στις Παγκύπριες Εξετάσεις


Με ανακοίνωσή της η Παγκύπρια Συνομοσπονδία Γονέων Μέσης εύχεται στους τελειόφοιτους των Λυκείων και των Τεχνικών Σχολών καλή επιτυχία στις Παγκύπριες Εξετάσεις.

«Άλλη μία σχολική χρονιά έχει φτάσει αισίως στο τέλος της. Οι τελικές εξετάσεις βρίσκονται προ των πυλών. Την ερχόμενη Δευτέρα 20 Μαΐου, ξεκινά για τους τελειόφοιτους Λυκείων & Τεχνικών Σχολών η μάχη των Παγκυπρίων Εξετάσεων.

Ευχόμαστε σε όλους τους τελειόφοιτους μαθητές κάθε επιτυχία στις εξετάσεις τους και ευόδωση των στόχων και επιδιώξεών τους.

Οι Παγκύπριες Εξετάσεις καθορίζουν το τέλος μίας ομολογουμένως κουραστικής και πολύ πιεστικής διαδρομής, που κράτησε μία ολόκληρη σχολική χρονιά. Είναι σίγουρα ένα σημαντικός σταθμός της ζωής σας, αφού εδώ ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος της εκπαίδευσης.  Να ξέρετε όμως ότι αυτή είναι μόνο μία δοκιμασία από τις πολλές που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε στη ζωή σας. Είναι ο δρόμος για μία Ιθάκη, από τις πολλές που θα πρέπει να φτάσετε.

Με αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση και θετική σκέψη, να ξεκινήσετε το δύσκολο αυτόν αγώνα. Δώστε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτό που ονειρεύεστε. Κανένα βουνό δεν κατακτήθηκε εύκολα, κανένα «νήμα» δεν κόπηκε χωρίς ιδρώτα. Πιστεύουμε σε σας, πιστεύουμε στη δύναμή σας. Να θυμάστε πάντα ότι, οι επιλογές είναι πολλές, δεν υπάχει κανένας περιορισμός στο τι μπορείτε να πετύχετε και που μπορείτε να φτάσετε, όταν υπάρχει δυνατή θέληση και προσπάθεια εκ μέρους σας.  Ως Οργανωμένοι Γονείς θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Εκφράζουμε επίσης τη συμπαράσταση μας προς τις οικογένειες των μαθητών που αγωνιούν μαζί με τα παιδιά τους και έχουν επίσης να επιτελέσουν ένα σημαντικό ρόλο, αυτόν της στήριξης, της βοήθειας και της συμπαράστασης τους σε αυτό το δύσκολο στάδιο.

Ευχαριστούμε επίσης τους εκπαιδευτικούς που έδωσαν το δικό τους αγώνα για τη σωστή προετοιμασία των παιδιών.

Καλή επιτυχία σε όλους».




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










233