Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών: Η σχολική χρονιά άρχισε χωρίς προβλήματα


Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιά 2014-2015 άρχισε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα τα οποία να επηρεάζουν τη λειτουργία των Σχολικών Μονάδων, αναφέρει, σε ανακοίνωση της, η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Σχολικών Εφορειών.
Όπως σημειώνει, τα βιβλία έχουν παραληφθεί έγκαιρα από το Υπουργείο Παιδείας Πολιτισμού από τις Σχολικές Εφορείες και έχουν παραδοθεί στις Διευθύνσεις των σχολείων μέσα στα σωστά χρονοδιαγράμματα.
«Εκεί που υπήρξε καθυστέρηση παράδοσης βιβλίων στις σχολικές μονάδες, ήταν μεμονωμένο και την ευθύνη είχε η οικεία Σχολική Εφορεία που δεν μερίμνησε να παραλάβει έγκαιρα τα βιβλία από την αποθήκη του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Έργα συντήρησης και αναβάθμισης των σχολικών κτηρίων συνεχίζονται, χωρίς να επηρεάζεται η ασφάλεια και υγιεινή των παιδιών μας. Έχουν παρθεί προστατευτικά μέτρα για αποφυγή ατυχημάτων και άλλων δυσάρεστων καταστάσεων», προσθέτει .
Αναφέρει, επίσης, ότι σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και άλλους φορείς, η καθημερινή σίτιση  για τα παιδιά που έχουν ανάγκη στήριξης άρχισε από την πρώτη μέρα της σχολικής χρονιάς τόσο στη Μέση όσο και στη Δημοτική Εκπαίδευση. 
«Με την ευκαιρία αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια τους ιδιωτικούς φορείς που πρόσφεραν με οικονομικό τρόπο ή και άλλο τρόπο, για να μπορέσουμε να σιτίζουμε δεκατρείς χιλιάδες παιδιά καθημερινά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην Αρχιεπισκοπή, τις ιερές Μητρόπολης, την  Εταιρεία Carrefour, την εταιρεία Σιακόλα, τον  Ερυθρό Σταύρο κ.α. Ευχόμαστε καλή  και εποικοδομητική  Σχολική Χρονιά στους Εκπαιδευτικούς και στα Παιδιά», καταλήγει.




Comments (0)


This thread has been closed from taking new comments.





Newsletter










180